-2°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

U EMISIJI "SAVETNIK"(13.05) NA TV HAPPY: Opasnost koju nosi neispravna instalacija u kući!

Više uzroka može uticati na pojavu požara u kući .U većini slučajeva najveća opasnost se dešava  kada je požar izazvan usled kvara na električnim instalacijama. 

U današnjoj emisiji  "Savetnik" tema kojom se bavimo je -  Opasnost koju nosi neispravna instalacija u kući

Gost emisije: Zlatko Petrović - električar ,približiće ovu temu i otkriti šta su najveći uzroci i gde leži najveća opasnost. 

PROČITAJTE JOŠ: ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Vesna Prodanović - Kompanija Rio Tinto je posvećena razvoju lokalne privrede, ali i ekološkoj svesti!

Svaki problem ima rešenje - ne propustite emisiju "Savetnik" na televiziji Happy. Ne propustite priliku da postavite pitanja i dobijete prave odgovore. Brzo, tačno, jasno, sve što vas zanima saznaćete  u emisiji "Savetnik" naše televizije, Vama na raspolaganju biće stručnjaci za pomoć u  rešavanju svakog problema.

 Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad