26°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: happyBSC

ZAHUKTAVA SE! Tim "IZA BRAVE" otkriva mračne tajne, a misteriozni tim čuva HEPI TELEVIZIJA (VIDEO)

Tim koji radi novi ekskluzivni serijal "Iza brave", potpuno je nov, veoma stručan novinarki i operativno, nikad eksponiran i Hepi televizija će nastojati da strogo u tajnosti držati njihov identitet, neće se znati ko nabavlja podatke, intervjuiše sagovornike, istražuje... Ali, za sve što se prikazuje na ekranu biće prikazani utemeljeni dokazi, kao i izjave onih koji će nedvosmisleno otkriti mnogo toga, što su drugi hteli da sakriju.

- Svesni smo da ima i onih kojima istina nije imperativ, i baš zbog takvih, ne želimo naše saradnike da izlažemo neprijatnosti neistomišljenika - objasnili su u Hepi televiziji.- S druge strane, ne želimo da na nas neko utiče. Mnogi su proglašeni krivim i odslužili u zatvoru kaznu za zločin koji nisu počinili. Za te greške uglavnom su odgovorni nedovoljno razvijeni načini istrage, ali i postupci suđenja, razne životne okolnosti. Naš cilj je da se tome stane na put. Svesni smo da ćemo naići na otpor i pritiske od onih koji imaju svoje odabrane krivce, ali ovo će biti emisije pravde, ne samo prava. Vođeni smo idejom da javnost ima pravo na istinu.

SVE O KORONI

EPIDEMILOG VESNA MILOJEVIĆ NA HAPPY TV: Nemam dileme, evo šta će uraditi vakcina!

DIREKTORKA BATUTA O KRUPNIM KORACIMA: Cilj je da se ove godine vakcinacijom obuhvati najmanje 20 odsto stanovništva

Stiže nam pola miliona doza ruske vakcine

Ko su i gde se nalaze odgovorni za mnoge propuste u istrazi I tokom suđenja, kao i kakvi su ljudi postali izvršioci krivičnih dela, posle toliko godina provedenih u zatvoru, detaljno će javnost saznati u emisiji “Iza brave”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar