29°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

SUROVA ISTINA U ''IZA BRAVE'': ''Možeš da izađeš samo kao gori čovek'' SISTEM KOJI NE FUNKCIONIŠE

Sagovornik nastavio je da govori o grozotama i surovosti mesta na kome se zatekao i samom zatvorskom sistemu čijeg je žrtva bio, šokantni detalji lede krv u žilama!

U FOKUSU

PLANIRANO UBISTVO LUKAŠENKA I VOJNI PUČ! Ruske službe sprečile ATENTAT!

EVAKUISANA TRUDNICA IZ ZAPALJENOG SOLITERA!

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Gori ceo sprat, zgrada evakuisana

- Uslovi u kojima smo mi provodili vreme ne mogu da se porede sa idržavanjem kazne -

Sticanje drugarstva i iskustva kao rezultat vremena provedenog na takvom mestu bila su deo onoga što se biti u zatvoru zove.

- Leti nemate vazduha a zimi se smrzavate - nastavio je sagovornik objašnjavajući grozote mesta na kom su bili zatvoreni.

Pozitivna strana, ako ovoj priči uopšte može da postoji, je to što nije bilo počinioca najgnusnijih zločina, pedofila, silovatelja, ubica dece itd.

-Ta krivična dela, ti ljudi ne mogu da budu u zatvoru, to treba odma ići na psihijatriju, ako može da se leči, ako ne, ne treba ih više puštati na slobodu kao što se u Evropi i radi - istakao je sagovornik.

PROČITAJTE JOŠ

"IZA BRAVE" VEČERAS OTKRIVA: Jeziva istina o pobuni, SUROVI potezi zatvorenika! (HAPPY TV, 21:50)

AMSS UPOZORAVA: Slaba kiša otežava vožnju u većem delu zemlje

RUSIJA IDE KORAK DALJE: Uskoro jestive vakcine protiv kovida

Da zatvorski sistem kod nas ne funkcioniše, i da je šupalj po svim osnovima jasno je pokazano na primeru re-socijalizacije, objasnio je sagovornik.

- Imate krivična dela počinjena pre pet godina, pa se nisu pojavljivali, pa su ih uhapsili, neki su osnovali porodice, krenuli da žive nekim normalnim životom pa su ih vratili dvadeset godina unazad. Sve im to poruše, samo zbog toga što bi to krivično delo trebalo da zastari, to je krivično delo od pre pet godina, koja je svrha resocijalizacije? Ne postoji!

- Svrha resocijalizacije, zna se, počinite krivično delo, uhapse vas u roku od šest meseci, dokažu, ako ste krivi idete u zatvor

- Koja je svrha resocijalizacije ako vas uhapse pet godina posle počinjenog krivičnog dela? Znači vi ne možete da izađete kao bolji čovek, možete samo da budete gori čovek nego kao kad ste ušli - zaključio je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti