29°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

"IZA BRAVE" POMERA GRANICE: Zatvorska ispovest koja se dugo čekala: OVO JE NAJVEĆI GREH U Centralnom zatvoru!

U toku je emisija "Iza brave" na Happy televiziji. 

PRVOMAJSKE TOP VESTI

PEŠAKA NA POSAO: Patrijarh Porfirije NE TRAŽI službeno vozilo! Poglavaru SPC šetnja od 9 kilometara nije problem (FOTO)

VEČERAS U ''IZA BRAVE'': Tortura koja ledi krv u žilama! Dragan Milanović o SUROVOSTI ZATVORSKOG SISTEMA (HAPPY TV, 21:50)

HARADINAJ PRETI NA VASKRS! SRBIJA PORUČUJE PRIŠTINI: Prekinite ratobornu retoriku s kraja prošlog veka!

GAZILI PREKO DECE I UGUŠILI IH! Izrael zavijen u crno, najmlađa žrtva stampeda imala 9 GODINA! (VIDEO)

O surovosti zatvorskog sistema i brutalnosti policijskih službenika iz prve ruke priča Dragan Milanović, koji je proveo tri godine u Centralnom zatvoru..

Iz prve ruke surova istina koja ledi krv u žilama, i torture koje ostavljaju traga kako na čoveku tako i na njegovoj duši.

Uz njega, u emisiji pričaju Nemanja Jolović, advokat, Zvonko Tomašević, zatvorski čuvar  i Trivun Ivković, bivši upravinik CZ.

Neke stvari možda i ne bi trebalo da pričam. Ranije je bilo ruke na leđa glava spuštena i šetaš. Mi smo bili toliko bezobrazni da smo pušili džoint, ali nismo unosili teške droge. Ono što nisam razumeo kad sam došao je kad mi je drugar rekao moraš da biješ ljude ja pitao kako bre i kad mi je objasnio onda sam shvatio moraš da ih biješ. Dva ili tri puta sam morao to da uradim. Sećam se neki dečko iz Zabele... Najveći greh u  Centralnom zatvoru je da lupaš na vrata i urlaš da te prebace u drugu sobu. Pazi, znači najveći greh. Hoću da idem iz ove sobe maltretiraju me. Mene su pokušali da ubiju, rekao sam ti, ali nisam to uradio. 

ZANIMAĆE VAS I OVO:

NE ZNATE ŠTA JE SOMBOR ŠAFL? Jokić objasnio Amerima neke stvari, a pričao i o MVP trci

KOLAROV U ZVEZDI! Stanković i Terzić ga ubedili, znaju se i detalji, CIFRA, ma sve!

U SUSRET USKRSU! Jednostavan trik da izaberete NAJJAČE jaje!

BOGDAN OBORIO CECU S NOGU: Kad je videla POKLON, ostala bez reči! (FOTO)

- Imaš i ovakvih primera. Neki napaljeni klinci "indijanci", skinuti sa dopa uhvate pa pitaju Nešu Opačića, je li matori, za šta si pao, zbog čega si ovde, a on im kaže, e momci pričaćemo sutra, a jedan od njih nastavlja, ne bre čuješ šta te pitam, a ovaj uzme i rašrafi im glave tako da čuvar koji je uleteo ne spasava njega, nego njih od njega. Neša im sutra kupuje u kantini cigare, mleko, oni se svi nakačili na njega. Gospodin čovek. Imam slike iz CZ, ali ne bih da pokazujem, jer sui tu neki momci koji to ne bi želeli.  Sve je zavisilo gde padneš i s kim si to je poenta CZ. Ako dođeš u sobu gde su ludaci a ti si normalan imaš problem i obrnuto. 

Ostanite uz Happy televiziju i gledajte emisiju "Iza brave".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar