14°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

OTKRIVENI DETALJI OPASNIH AKCIJA U "IZA BRAVE": Mikić podelio najzanimljivije trenutke tokom krađa!

U Emisiji “Iza brave” Milomir Mikić otkriva detalje svojih akcija krađe. Iz prve ruke objašnjava stanje u zatvorima Evrope I razloge zbog kojih je baš ovo njegov životni poziv.

- U istražnim zatvorima se ne klasifikuje odmah, tamo vas ne stave u sobu sa ubicom, ili sa nekim za teška krivična dela. Vi imate parvo čak I da sami insistirate. Ja sam dosta puta insistirao, jer sam protivnik narkomanije. Sa takvima nisam želeo da budem u sobi. U zatvoru sam se bavio sportom, dosta trčao, trenirao, objasnio je Mikić.

U FOKUSU:

POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA STOLIĆA: Inspektor koji je pomagao Belivuku SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

MANASTIR PČINJSKI SUTRA OBELEŽAVA 950 GODINA: Svečanost i prilika da Vučiću bude dodeljen orden!

NOVI KORONA PRESEK: Srbija na samo korak do pobede nad koronom!

MINISTAR VULIN O STOLIĆU: Ovo je izdaja - svi mi smo mogli da budemo LIKVIDIRANI!

NADA MACURA NAPADNUTA NA PIJACI! Odmah joj je pritekla u pomoć jedna žena

Kako kaže, najvažnije je da prilikom hapšenja ne govorite policiji više nego što je zakonski obavezno.

-  Ukoliko se bavite kriminalom, prvo I osnovno je da ne sarađujete sa policijom. Kad god sam “pao” , u zatvoru ste dužni da date samo svoj identitet, niste dužni da pričate o svom delu. Bavio sam se provalništvom, krao sam mašine I alat. Kada donesete pare sa Zapada, ovde se živi lepo. Ja sam sebi sredio ovde život.

Podelio je sa nama svoje najzanimljivije trenutke u velikim krađama fabrika:

- Najzanimljivije u svemu tome jeste što su nam jednom “digli” helicopter. Provalili smo u neku mesaru, trebali smo sef da iznesemo, neko nas je video. Postavili smo čoveka na krov da čuva stražu, a u mesari smo bili kolega I ja. Taman što smo došli do sefa, zvonio je telefon I javljeno je: Beži, murija! Imali smo sreće, pobegli smo policiji. 

Mikić je znao da će ići u zatvor, jer spisak počinjenih krivičnih dela nije bio kratak. 

- Radili smo dosta toga, zlatare, butici, mašine najviše – to mi je bilo I najdraže, stručnjak sam u tome. Bilo je različitih slučajeva. Mnogo puta sam bio zahvalan što sam pobegao, što nekada I nismo uradili posao. Dosta radimo mozgom kada radimo firme. Ponesemo sav mogući alat, dođemo kombijem, otvorimo vrata, ugasimo alarm, sklonimo se sat vremena I ukoliko niko ne dođe, ulazimo. Čekamo pogodno vreme da ubacimo sve u kombi.

Kako kaže, prošle godine u maju uspeo je da pobegne nemačkoj policiji I odmah dođe u Srbiju. 

Od šest godina Koliko je proveo u zatvoru, Mikić tvrdi da ima čak više od tri godine provedenih u samici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar