23°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: kurir

Hapšenje u Austriji: SRBIN PRODAO NAJMANJE 1,3 KILOGRAMA HEROINA!

Austrijska policija uhapsila je dvojicu muškaraca osumnjičenih za trgovinu narkoticima.

Iza brave su se našli "gazda", Srbin (26) čiji identitet policija nije navela i ulični diler koji je završavao poslove za njega, Austrijanac (34). Dilerski par uhapsila je policija iz Salcburga, a baza Srbina odakle je rasturao drogu još od 2015. godine je bila mala opština Pingau, odakle je prodavao uglavnom heroin, ali i kokain i marihuanu, prenose austrijski mediji.

Srbin diler je imao i svog "posilnog", koji je obavljao fizičke poslove za njega, odlazio po drogu i prodavao je na ulici. Austrijska policija tvrdi da je prodao najmanje 1,3 kilograma heroina.

VAŽNO

VUČIĆ DOVODI INVESTITORE: Za pet godina u Medveđu uloženo više nego u poslednjih 7 DECENIJA!

LEKARI APELUJU: NE IZLAZITE NAPOLJE BEZ OVOGA!

ZAHVALNOST HEROJIMA KOJI SU ZGAZILI HITLERA: Stefanović u Rusiji: Srbija nikada ne sme da zaboravi ZAJEDNIČKO PRIJATELJSTVO (GALERIJA)

TROPSKI TALAS U SRBIJI! Tremperature preko 30 stepeni u svim gradovima

KORONA PRESEK U SRBIJI: Ovo su najnovije brojke!

Upravo je Austrijanac, kurir i prvi uhapšen. Naime, njega je policija presrela kada se iz Salcburga vraćao u Pingao a prilikom pretresa njegovog ranca, pronađeno je oko 150 grama heroina.

Inspektori su potom upali i u kuću osumnjičenog Srbina i uhapsili ga. Prilikom ptretresa pronađena je još izvesna količina narkotika, ali nije navedeno koja vrsta i koja količina. Takođe je pronađen i vazdušni pištolj, izvesna količina novca za koji se sumnja da potiče od trgovine narkoticima, a zaplenjeni su i kompjuteri i mobilni telefoni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar