20°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/happytv

Izvor: Novosti

VULIN PORUČIO: U Srbiji razbijene četiri kriminalne grupe koje su trgovale narkoticima

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da je policija u poslednjih osam meseci zaplenila više od 1,4 tone narkotika i da su razbijene četiri organizovane kriminalne grupe koje su se bavile trgovinom narkotika.

VAŽNO

UGAŠEN POŽAR NA NAUČNOM INSTITUTU! Nema povređenih

KORONA PO GRADOVIMA: Ovo su brojke!

KORONA PRESEK ZA SREDU 23. JUN: Preminula tri pacijenta

PUTIN ODBRUSIO: U Ukrajini su SAD izvele ORUŽANI PUČ uz pomoć EU!

Ministar Vulin je na kolegijumu koji je održao sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije, predstavnicima grupa za borbu protiv droga svih policijskih uprava u Srbiji, istakao da u narednom periodu borba protiv droga mora biti još odlučnija i snažnija.

Ministar je poručio da kriminalistička policija u svom radu ima punu podršku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i državnog rukovodstva.

- Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere i od vas očekujem još veću posvećenost i snažniji rad, odlučnu borbu protiv organizovanih kriminalnih grupa koje se bave trgovinom narkoticima - naglasio je ministar Vulin.

Ministar je, takođe, naglasio da poseban akcenat mora biti na otkrivanju laboratorija kako bi se sprečila sama proizvodnja narkotika.    

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar