14°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

EKSKLUZIVA! Slučaj koji je zadrmao Srbiju! Brutalna ispovest majke i ćerke koje su sa sveštenim licima dilovale drogu! (HAPPY TV, 21:50)

- Navikli ste već da emisija "Iza brave" pomera granice, tako će biti i ove subote, ali sa nečim specifičnim daleko od okvira običnih prestupa zakona i njihovih motiva. 

Ono što se desilo ovim damama u surovom svetu kriminala je priča koja zadire u moge pore našeg društva. Tera nas na razmišljanje i intrigira.  Nisu bile pošteđene ni od strane sudbine, ali ni institucija. 

NAJVAŽNIJE: 

NAPAD NA PREDSEDNIKA DRŽAVE! Helikopter više puta pogođen u vazduhu!

ISKOČIO IZ AVIONA U POKRETU! Neviđena scena, ceo aerodrom u šoku!

JEZIVA SCENA U BEOGRADU: Izvučen leš mladića kod Kule Nebojša

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšena 51 osoba u Nišu, "oprali" NEVIĐENU sumu novca! (VIDEO)

BREJK MILVOKIJA, BOGDAN DVOCIFREN: "Jeleni" razbili Atlantu i izjednačili u finalu Istoka (VIDEO)

Majka Svetlana i ćerka Ana Popadić osuđene zbog dilovanja droge u dogovoru sa sveštenikom i veroučiteljem iz Požege.

Slučaj koji je uzdrmao celu Srbiju, žene koje su upletene u kriminal i dva sveštena lica. Neuobičajen tandem za ovakav poduhvat, na koji način su se upozali i da li su uopšte  imali kontak pre ove izvedene akcije ? Ne propustite večeras da saznate filimsku priču.

Prvi put, ekskluzivno, o svemu što se dešavalo tokom hapšenja, ali i pritvora. Šta kada se svetlost na kraju tunela ne nadzire? Od koga su dolazile pretnje ? I čiji je auto sa duplim dnom koji je nosio nedozvolje supstance u enormnim količinama. 

Kome su bili namenjeni kilogrami skanka sa Kosovu ? I ko je stavio svoj život na kocku zbog šverca droge? 

Večeras u emisiji "Iza brave" istina koja će rasvetliti  mrežu između mafije i policije? Da li je sudska odluka nezvasna ili ispisana po diktatu 

Ovo je samo mali deo priče koja vas čeka večeras od 21.50 u emisiji "Iza brave"na Happy televiziji.

Sve što smo gledali u filmovima, o tome kako pojedinci prolaze iza rešetaka, posle serijala "Iza brave" pašće u vodu! Surove ispovesti koje do sada nisu ugledale svetlost dana, niti je iko smeo o tome da priča, gledaćemo ekskluzivno na Happy televiziji

Pogledajte video:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar