14°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

OSUĐENE SMO PRE SUDA! Mediji su pisali da smo NAJGORE NARKO-DILERKE i da smo zaradile 3 MILIONA EVRA OD DROGE! (IZA BRAVE, HAPPY TV)

Svetlana tvrdi da su njih dve osuđene i pre nego što su se pojavile pred tužiocem, a o sudu i da ne priča. 

- Dok sam bila u pritvoru svaki dan sam gledala vesti i u njima su bile te priče kako smo moja ćerka i ja najgore, kako smo krive i kako smo najveće narko-dilerke.

- Još pre nego što smo i do tužioca došle mi smo bile osuđene.

- Jedno jutro sam gledala novine i videla natpis gde je pisalo kako smo, kako su naveli "navodno zaradili 3 miliona evra od prodaje narkotika"! Zamislite vi da neko u Srbiji kaže da neko ima 3 miliona evra i to zarađenih narkoticima. 

- Tog trenutka sam počela da se plašim za porodicu koja je bila napolju. Plašila sam se da će neko da dođe i da ih maltretira, ili čak i ubije, jer će da im traži pare koje nemaju. 

- Kako kažu "kada se nađeš iza brave, svi te zaborave". Tada sam shvatila da nemam mnogo prijatelja, a ni rodbine. Mnogi su prestali da se javljaju - zaključuje Svetlana.

Ana i Svetlana su osuđene na osnovu potpisanog sporazuma o priznanju koje su sveštenik i veroučitelj potpisali sa tužilaštvom, a za umanjenje kazne. 

- Evo sada mogu slobodno da kažem kako ne znam zašto su njih dvojica optužila mene i moju majku za to delo - kaže Ana. - Nama ni jednog trenutka nije bilo omogućeno da se sa njima suočimo na sudu.

- Imalo je vremena i moglo je to da se uradi, ali je sud to nije hteo. Da su nas suočili istina bi izašla na videlo, a ovako je pitanje da li će nekada da se sazna. 

Advokat tvrdi kako je sporazum o priznanju krivice nezakonit jer je potpisan na osnovu člana koji kaže da će se umanjiti krivica licu ako prizna ko mu je prodao drogu. Sveštenik i veroučitelj nisu priznali od koga su kupili drogu, jer su je pribavili na Kosovu i Metohiji, već optužili Anu i Svetlanu, a njih dve nisu mogle da im prodaju drogu na Kosovu i Metohiji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar