20°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

DANIJELA OTKRIVA U "IZA BRAVE" STRAVIČNE DETALJE BORAVKA U PRITVORU: Vodili su me kroz katakombe, živela sam među krvavim zidovima, na mestu gde se OBESILA TRUDNICA - mirisalo je na smrt!

Po prvi put u javnosti progovorila je Danijela Đilasović u emisiji "Iza brave". Danijela je nedavno izašla iz pritvora, u kome je provela duže od dve godine, negira krivično delo da je pomogla navodnom ljubavniku Zoranu Dimiću da ubije supruga Nemnju Grčića.

Ubrzo nakon zločina, policija je Danijelu privela kao jedinog svedoka, a ona je u pritvoru ostala duže od dve godine.

VAŽNO:

OGLASIO SE OTAC MALOG STEFANA: Nije doživeo da igra za aplauz!

ANA BRNABIĆ: Ne komentarišem laži PSIHOPATE I KOLJAČA BELIVUKA!

SRPSKA LISTA SAOPŠTILA: Naš narod na KiM je uz predsednika Vučića!

STRUČNJAK ZA BEZBEDNOST UPOZORAVA: Incko hoće da nastavi Prvi svetski rat!

-  Mediji su me isti dan osudili, a najviše su me osuđivali njegovi roditelji. Deca su dodeljena mojim roditeljima. Ni dan danas nisam lišena roditeljskog prava. Godinu dana su moji roditelji bili staratelji. 

- Advokat koji mi je dodeljen po službenoj dužnosti je došao kod mene posle pet dana, ispričala sam mu sve što sam znala, a on je meni rekao: Ja ću da se potrudim da ti dobiješ sedam godina. Advokat koji treba da zastupa moja prava, i da istera pravdu... On za prvih par meseci ništa nije uradio. Nakon toga, bio je razrešen dužnosti. 

- Moj odabir Nemanje je moj odabir, to nije krivično delo. Ja sam tog čoveka volela, ali sam čuvala decu od toga što je radio, ali od svog krsta ne može da se pobegne – desilo se. 

- Moj otac nijednu posetu nije propustio. Jako je bilo stresno. Nisam mogla da vidim decu, da ona ne bi doživela taj stres, da ih ne bi nakon dvadeset minuta odvajali od stakla. 

- Kasnije su se tu dodale "još neke kockice" i ja sam postala najgora žena u Srbiji. 

- Šest puta sam bila na poligrafu, rekli su mi da sam pala poligraf. Nisam znala šta je Nemanja radio, i zašto mu je glava u torbi, ali kriva sam jer sam to veče bila sa njim. 

- Mene su sprovodili kroz neke katakombe, prolazite detaljni pretres, doživljavate poniženja, jedna komandirica, nakon što je pročitala moje papire, mi je rekla: Bože me sačuvaj. 

- Postoje samo tri ćelije za žene. Od prvog dana su mi svi govorili da ja tu ne pripadam. Tamo rade ljudi koji nemaju empatiju, što je i normalno za takav posao. Nagledate se i naslušate svega, ulivaju vam strah. Iz čista mira vas i prebiju. U sobi postoji jedno zvono, za koje su mi rekli da možemo da pozvonimo samo ako neko umire. Televizor, ventilator, tranzistor ste morali da kupite, ako dobijete odobrenje od nadzornika. Morate da se kupate ledenom vodom. Ako se razbolite, ne donesu vam ni flašu tople vode. Ne ulaze u sobe. Borba za opstanak. 

- Tamo su nepismene žene, ne znaju ni da se potpišu, ni da pročitaju šta im stavljaju na teret. Svakog meseca sam čekala – sad ću... Komandiri su prema meni bili jako uviđajni, jer su videli da ne pripadam tamo. To je meni možda bila neka uteha tamo. 

- Ima puno narkomanki, povratnica. Ja sam upala u neki svet koji na filmu nisam videla. Ali bilo je: sad moraš da se snađeš. Ja sam zauzela neki svoj stav. Imale su poštovanja, ja sam sve rešavala pričom. Čitala sam knjige, razmišljala sam o deci, roditeljima. 

- U tih 15 kvadrata, sa još pet žena oko mene, koje znaju te "robijaške fore" koje ja nisam znala – ali morate da preživite. Tamo su krvavi zidovi, bačeni dušeci dole, miriše smrt, a vi se trgnete i kažete sebi: Proći će ovaj košmar. Tu gde sam ja ušla, pre mene, obesila se jedna trudnica. Koliko god oni čuvali u zatvoru, svaka informacija dolazi do vas. 

- Ja sam do kraja pila tu internističku terapiju. Pijem je i danas. Pritvor je nešto posebno, tu nemate nikakvih mogućnosti. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar