20°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

SAMO U EMISIJI "IZA BRAVE" - DANIJELINI NAJEMOTIVNIJI TRENUCI: Najteže su bile posete! Prošla sam pakao, sada pokušavam samo da vratim svoju decu!

Danijela Đilasović u emisiji "Iza brave" progovorila je prvi put o svom boravku u pritvoru. Ona je nedavno izašla iz pritvora, u kome je provela duže od dve godine za krivično delo u kojem je pomogla navodnom ljubavniku Zoranu Dimiću da ubije supruga Nemnju Grčića.

U nastavku emisije na Happy televiziji, govorila je o svojim najemotivnijim trenucima - poseti svoje porodice. 

- Prva poseta, došao mi je advokat. Bila sam ubeđena da ću otići odatle, pa nisam htela da stresiram porodicu. Onda je moj otac zamolio da dođe, nakon toga, nije propuštao ni jednu posetu, rekla je Danijela. 

VAŽNO:

OGLASIO SE OTAC MALOG STEFANA: Nije doživeo da igra za aplauz!

ANA BRNABIĆ: Ne komentarišem laži PSIHOPATE I KOLJAČA BELIVUKA!

SRPSKA LISTA SAOPŠTILA: Naš narod na KiM je uz predsednika Vučića!

STRUČNJAK ZA BEZBEDNOST UPOZORAVA: Incko hoće da nastavi Prvi svetski rat!

- Dolazio mi je sin. On je hteo i mogao je da podnese to. Trudili smo se da se zavitlavamo, da me ne vidi tužnu. Kada ja odem u ćeliju, nakon posete, bio je raspad. Pitali su me da li želim da vidim decu, ali malu decu dovoditi da pričaju sa vama dvadeset minuta, da ih gledate preko stakla, i nakon toga da ih odvuku – nisam mogla da dozvolim da imaju takav stres u životu, kroz plač je pričala. 

- Pokušavala sam kada oni dođu da budem jaka. Kada sin ode, dešavalo se da ni ne progovorim ni sa kim. Trenirala sam, tako sam se praznila. Izgubila sam i veru u Boga, bila sam jako ljuta. Imala sam sreće da mi se pojavi žena koja je došla kod mene u sobu. Ona tamo nije bila dugo, tri meseca. Ona je procenila gde je došla. Bila mi je jako naporna, nervirala me, ali sam je slušala, obožavala sam je. Naučila me je kako da pišem, gde da šaljem, kako da se borim. Koliko sam dugo bila tamo, ja nisam dobila njihov pravilnik pritvora. 

- Kada je došao momenat da treba da kažem nešto, ja sam pričala satima. Toliko sam bila željna da ispričam svoju stranu priče. Na kraju su sve uradili da bi me proverili. Rečeno mi je da sam praćena pet godina zbog muža. To je palo na sudu, jer je nezakonito, objasnila je Danijela u emisiji "Iza brave". 

- Imala sam dva puta psihičko veštačenje u Centralnoj bolnici u Beogradu. To je pakao! Prošla sam pakao, svih devet krugova. Stavili su me na neko odeljenje, gde su osobe gde nisu čak ni za tu ustanovu. Narkomana, ubica... Iako treba sedam dana, vi ostajete tamo i duže od mesec dana. Oni vas pre veštačenja uznemire. Kada sam drugi put otišla, bila je jedna dementna baka, bolesna. Stavili su nas u samicu sedam dana. Baba je 24 sata pričala sa pokojnim sinom. Uslovi su bili jezivi, čučavac, iznad njega pijete vodu. Rečeno mi je da sam tu, jer nema mesta, rekla je. 

Danijelina deca se trenutno nalaze kod oca pokojnog supruga. I njoj je sada najpreče da se za svoju decu izbori. Trenutno Danijela decu viđa vrlo retko.

- Sve je ovo ostavilo posledice i na mene, i na decu. Pokušavam da ih vratim, deca su kod te ostrašćene strane. Svim pravnim putevima ću ići da mi se deca vrate. Sama sam ih gajila. Od alimentacije nikad ništa, borila sam se sama, nisam htela da odem iz ove zemlje. Bar da sam ja bila takva, ali radila sam od jutra do mraka. Za ovih mesec i po dana samo dva puta videla decu. Socijalna služba je prijavila dedu da je pretio i njima i deci, ispričala je Danijela Đilasović za Happy televiziju. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar