7°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: kurir

TUKAO DETE DO SMRTI JER JE PLAKALO: Stigla ga kazna!

Golden Rose ad

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudom kojom je Kurtiš Kurtiši osuđen na 35 godina zatvora zbog toga što je 17. juna 2015. u porodičnoj kući u Beogradu ubio svoje dete koje je u to vreme bilo staro samo godinu dana! Kako je sud utvrdio on je u stanju alkoholisanosti, ali sposoban da shvati značaj svog dela i upravlja postupcima, ubio dete tako što je u udarao dete jer ga je nerviralo to što plače.

PROČITAJTE JOŠ: Progovorila ŽENA Džonića: O monstruoznom zločinu za koji je optužen izustila je SAMO JEDNU rečenicu

- Okrivljeni Kurtiš Kurtiši je, u vreme kada je bio sam sa svojom decom, dok je njegova vanbračna supruga bila odsutna, pokojnog D.M. koji je ležao na krevetu i plakao, više puta udarao rukama, nogama i cvrstim predmetom u predelu glave i tela i bacao na pod, usled čega je dečak zadobio povrede koje predstavljaju teške telesne povrede opasne po život. Nakon nanošenja povreda D.M. je vratio u krevet, pokrio ga i ostavio da leži, gde ga je bledog sa modrim usnama i uopštem lošem stanju zatekla majka, koja ga je zajedno sa okrivljenim odvela u bolnicu gde je usled zadobijenih telesnih povreda nastupila smrt - navodi se u presudi Višeg suda koju je potvrdio Apelacioni.

PROČITAJTE JOŠ: MILAN KRKOBABIĆ U "TELEMASTERU NA TV HAPPY: U rebalansu budžeta je bespovratna pomoć za kupovinu kuća na selu!

U odluci ovog suda navodi se da je sud pravilno od olakšavajućih okolnosti cenio činjenicu da ranije nije osuđivan, dok je od otežavajućih imao u vidu okolnosti pod kojima je krivično delo izvršeno, odnosno činjenicu da je krivično delo učinjeno u odnosu na svoje dete, koje nije imalo mogućnost da se odbrani u trenutku kada u kući nije bilo odraslih ukućana, da je okrivljeni ispoljio naročitu upornost, bezobzirnost i surovost prilikom izvršenja krivičnog dela o čemu svedoci brojnost povreda koje su nanete detetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad