30°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs

NOVI PLANOVI ALBANACA: Trud za čišćenjem severa Kosova od Srba!

Grupa albanskih poslanika u takozvanoj Skupštini Kosova u Prištini zahteva zauzimanje severa Kosova i Metohije!

NAJVAŽNIJE DANAS

VASKRSNULA JE NJEGOŠEVA CRNA GORA! To je istinsko zaveštanje i spomenik mitropolita Amfilohija!

TERORISTI SE VRAĆALI DA "OVERE" ŽRTVE U BEČU! Užasavajući snimci nadzornih kamera!(FOTO + VIDEO)

EKSPLODIRALA bojeva glava rakete na poligonu u Valjevu! Ima POGINULIH i POVREĐENIH!

Oni su, na sednici koja je održana juče, napali Srpsku listu koju su optužili da se zalaže za naseljavanje Srba u srpskim opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić. Valjdete Idrizi, poslanica Demokratske partije Kosova, kazala je da Srbija ima jaku strategiju naseljavanja što većeg broja Srba na sever KIM. Njoj je, između ostalog, zasmetalo to što država Srbija u Severnoj Mitrovici finasira izgradnju stanova za mlade bračne parove.

- Višespratnice koje se grade na severu nacrti su planova za dovođenje što većeg broja Srba na ove lokacije kako bi povećali srpsku dominaciju - kazala je ona. Idrizijeva je zahtevala da albanske stranke naprave strategiju kako bi smanjili naseljavanje Srba i time sprečili "srpsku dominaciju".

- Da napravimo strategiju da na tom delu naselimo Albance, da vratimo one koji su otišli - kazala je ona. Redžep Seljimi, šef poslaničke grupe "Samoopredeljenja" - rekao je da Srpska lista upravlja severom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar