33°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Izvor: informer

SINIŠA MALI SAOPŠTIO ODLIČNE VESTI: Standard građana Srbije JAČA!

Siniša Mali, ministar finansija, oglasio se na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Mali je izneo podatke vezane za rast BDP-a.

"Projekcija privrednog rasta od 6% za 2021. godinu od strane Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) pokazuje da smo se odlično izborili sa posledicama pandemije korona virusa, kao i da se očekuje snažan oporavak Srbije. To su sjajne vesti i nova potvrda ispravne ekonomske politike koju vodimo.

VAŽNO

VUČIĆ DOVODI INVESTITORE: Za pet godina u Medveđu uloženo više nego u poslednjih 7 DECENIJA!

LEKARI APELUJU: NE IZLAZITE NAPOLJE BEZ OVOGA!

ZAHVALNOST HEROJIMA KOJI SU ZGAZILI HITLERA: Stefanović u Rusiji: Srbija nikada ne sme da zaboravi ZAJEDNIČKO PRIJATELJSTVO (GALERIJA)

TROPSKI TALAS U SRBIJI! Tremperature preko 30 stepeni u svim gradovima

KORONA PRESEK U SRBIJI: Ovo su najnovije brojke!

Mi znamo da možemo da ostvarimo i bolji rast od projektovanog, jer brojke su nam naklonjene, uzimajući u obzir prvo tromesečje ove godine, gde smo medju zemljama sa najvećim rastom u Evropi. Ispred nas je dinamičan rast, koji vodi jačanju životnog standarda građana. Srbija nezaustavljivo ide napred!", napisao je ministar finasija Srbije.

Projekcija privrednog rasta od 6% za 2021. godinu od strane Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) pokazuje da smo se odlično izborili sa posledicama pandemije korona virusa, kao i da se očekuje snažan oporavak Srbije. To su sjajne vesti i nova potvrda ispravne ekonomske politike koju vodimo. Mi znamo da možemo da ostvarimo i bolji rast od projektovanog, jer brojke su nam naklonjene, uzimajući u obzir prvo tromesečje ove godine, gde smo medju zemljama sa najvećim rastom u Evropi. Ispred nas je dinamičan rast, koji vodi jačanju životnog standarda građana. Srbija nezaustavljivo ide napred! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar