20°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

RADUN U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Za Oluju imamo dokaz da je bio genocid - ne možete je porediti sa Srebrenicom!

Žarko Rakić, novinar i Brano Radun,analitičar bili su gosti jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo". 

Alarmantne vesti dolaze iz RS i BiH. Šmit je novi predstavnik, on je rekao da dolazi kao prijatelj, a Dodik je rekao da sa njim neće razgovarati. Šmit je bio u raznim bezbedonosnim funkcijama, nije samo bio u ministru Merkelove. Incko je doneo ovaj zakon kao pripremu za dolazak Šmita. 

VAŽNO:

IZBORI IZMEĐU 20. MARTA I 3. APRILA! Predsednik Vučić na međustranačkom dijalogu!

"Oluja"- zločin koji traje i danas: Obeleženo 26 godina krvavog događaja

U Zemunu autobus udario u trafiku (FOTO)

- Šmit je pravi nemački birokrata. Nemačka od njega očekuje da disciplinuje RS i da od Bosne naprave funkcionalnu državu koja bi ušla u EU ili ipak pre u NATO, rekao je Žarko Rakić.

Šmit je poslan da počisti Dodika, da ukine RS, to očekuju u Sarajevu. Mada, on će možda spustiti loptu.

-Ako RS nametnete negiranje genocida, onda može doći do ukidanja RS, rekao je Radun. 

-Nije Inckova odluka doneta na demokratski način. Odluka ima mnogo pritisaka, i izazvaće reakciju, rekao je Žarko Rakić.

-Po definiciji, genocid ne može da bude u jednoj opštini. Oluja deluje kao genocid jer imamo dokaz da je isplanirano da se isteraju Srbi iz Hrvatske. U genocidu stradaju civili, etničko čišćenje. Ne možete da poredite Srebrenicu sa Hrvatskim logorima gde su stradala i deca i žene. Niko ne beži od toga da se u Srebrenici desio zločin, ali to nije genocid. Mi smo prihvatili hrvatski propagandni naziv Oluja, rekao je Radun.

-Ništa nije Incko uradio sem što je koštao 25.000 evra mesečno, naglasio je Rakić.

-Ako Kurti kaže da su Srbi učinili tri genocida, šta su onda takse? Ako optužujete drugu stranu da su ratni zločinci, vi pravite neku predigru za neki sukob, rekao je Radun.

-Kada biste pitali ljude kako se živi u RS ili u BiH, oni bi vam rekli kako se loše živi. Oni su trpali novac u džep, osim da su ulagali u državu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar