10°C

Beograd

Photo: pokretsocijalista.rs

Izvor: Happy BSC

KOMLENSKI: Očekujem da laži kriminalne bande budu što pre raskrinkane

Narodni poslanik Pokreta socijalista u Skupštini Srbije Đorđe Komlenski, zajedno sa potpredsednikom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem podneo je danas krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina kako bi se što pre raskrinkane laži mafijaša, koljača, ubica i mesara, a posebno onih koji ih podržavaju. 

"Onog trenutka kada su se u medijima  pojavile tvrdnje da postoji veza između Aleksandara Vučića i Aleksandara Vulina sa organizovanom kriminalnom grupom Belivuk-Miljković, pominjanje kuće u Ritopeku, tvrdnje da je to tačno, tog trenutka se pojavio jasan pravni osnov i razlog da kolega Vučević i ja imamo potrebu i obavezu da podnesemo krivične prijave kako bi tužilaštvo u odgovarajućem postupku moglo da takve tvrdnje koje su se pojavile u medijima preispita. 

VAŽNO:

VUČIĆ: NOVA NOVČANA POMOĆ I U SEPTEMBRU I OKTOBRU!

BATA JUGOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" O MAFIJAŠKOM UDARU NA VUČIĆA: Rat nije završen hapšenjem Belivuka, odsečen je samo krak Kavačkog klana - ČEKAJU NAS TEŠKA VREMENA!

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE U KLINIČKOM CENTRU: Ovako nismo ulagali 60 godina - Srbija će imati jedan od NAJMODERNIJIH CENTARA U EVROPI (FOTO, VIDEO)

SLAĐANA JE JEDINA ŽENA U KLANU VELJE NEVOLJE - ovo je bila njena uloga!

Ovo je krivična prijava koja je zasnovana na tvrdnjama medija i pojedinaca, ali prvenstveno zato što su pojedinci u medijima davali izjave kao da apsolutno imaju saznanje da postoji veza između organizovanog kriminalnog klana Belivuk-Miljković i Aleksandra Vučića i  Aleksandra Vulina. 

Na osnovu tvrdnji koje su iznete u medijima gde gospodin Đilas, Aleksić i drugi tvrde da postoji krivično delo, to je bio razlog zbog čega je ova krivična prijava podneta i potpisana", poručio je narodni poslanik Đorđe Komlenski i izrazio očekivanje da će laži bande i onih koji ih podržavaju biti uskoro raskrinkane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar