13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Novosti

Leposaviću ugrožena bezbednost!

Ministru pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimiru Leposaviću dodatno je ugrožena bezbednost zabranom parkiranja njegovog službenog vozila u garaži Vlade!

U FOKUSU

UMRO ČUVENI SRPSKI KOMPOZITOR: Zoran Simjanović izgubio bitku sa koronom

KORONA BROJKE SVE BOLJE: Danas 2.732 novozaražena, preminulih 35

STRAVIČNA NESREĆA KOD BAČKE TOPOLE: Motorom sleteo sa puta, devojka (23) suvozač preminula u bolnici

MUTIRAN TIP VIRUSA KOSI: Ovde je najveće žarište opasnog P1 soja

PROLEĆE ILI JESEN? Do kraja dana obrt, a sledeće nedelje stiže zahlađenje

Krajem januara iz Sektora za obezbeđenje ličnosti i objekata obavestili su ministra da zbog bezbednosne procene nije sigurno da se službeno vozilo MP u večernjim satima parkira na parking prostoru Ministarstva pravde i da se isto u ovom periodu parkira u garaži Vlade Crne Gore.

Tri dana kasnije na osnovu ove procene dobijeno je usmeno odobrenje Generalnog sekretarijata Vlade da se ovo vozilo parkira u garaži Vlade nakon toga dodeljene su kartice za korišćenje garaže.

U utorak su, međutim, "isključene" kartice za garažu Vlade, a obezbeđenje ministra Leposavića dobilo je usmeno obaveštenje da VIP vozilo Ministarstva pravde više ne može da se parkira u garaži Vlade po nalogu iz kabineta Generalnog sekretarijata!

Ovim je direktno ugrožena bezbednost ministra Leposavića, s obzirom na aktuelnu bezbednosnu situaciju vezanu za hajku na ministra, proteste tzv "komita" koji su se pre nekoliko dana odvijali u neposrednoj blizini MP i rad upravo završeni rad ministra na tužilačkim zakonima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar