24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

NASTAVAK IMUNIZACIJE: U Crnu Goru stigla nova doza Kineskih vakcina

Kontingent od 201.200 doza kineskih vakcina Sinofarm stigao je jutros u Crnu Goru.

ZANIMAĆE VAS

VASKRŠNJA ČESTITKA PREDSEDNIKA REPUBLIKE: Da uvek damo pravi odgovor, svedočeći da smo dostojni potomci Stefana Nemanje i Svetog Save!

ČUDO NEVIĐENO! Korona vakcine od čokolade!

PROKLJUČALO MORE! Najjača britanska flota krenula na Kinu i Rusiju! (VIDEO)

PREDSEDNIK VUČIĆ: Svi imaju neka "prava" OSIM SRBA!

BRNABIĆ ČESTITALA USKRS: Hrišćanski praznik dočekujemo jači nego ranije

Vakcine su na podgoričkom aerodromu dočekali ambasador Kine Liu Ðin i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović, prenose Vijesti.

Ambasador Kine je rekao da je zadatak prevencije i suzbijanja Kovida-19 u Crnoj Gori i dalje naporan i da svi daju sve od sebe u borbi protiv pandemije.

-Istovremeno, uskoro dolazi i turistička sezona, koja je veoma važna za ekonomski oporavak Crne Gore. Nadamo se da će današnje vakcine biti Crnoj Gori od velike koristi. Apelujemo na sve druge strane da što ranije pružaju pomoći Cnoj Gori- rekao je Liu.

On je istakao da je kineska pomoć Crnoj Gori iskrena i sa dubokim prijateljstvom i da ne predstavlja bilo koji vid malignih praksi.

-Kroz ove pomoći i saradnju, kineska strana se nada da će Cma Gora prevazići poteškoce na razvojnom putu- dodao je ambasador Kine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar