27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: tanjug

KRIVOKAPIĆ: Temeljni ugovor sa SPC biće predstavljen čim bude usaglašen!

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić je, odgovarajući na pitanje u vezi s Temeljnim ugovorom sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC), ponovio da će on biti predstavljen javnosti čim bude usaglašen.

O OVOME SE PRIČA

Dr Kisić: OHRABRUJE podatak da se sve više mladih prijavljuje za vakcinaciju

U VUKOVARU POZIVALI NA ''KLANJE SRBA'': Krivci za incident da preuzmu odgovornst

KBC "Bežanijska kosa" izašla iz kovid režima

- Pitao sam brojne advokate da li je praksa da neko neku radnu verziju daje na uvid javnosti - rekao je Krivokapić na konferenciji za medije u Podgorici sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varheljijem.

On je rekao da se Crna Gora potpuno oslobodila, ali da i u toj slobodi moraju da postoje određena ograničenja, koja su potpuno jasna i proceduralno definisana, prenose Vijesti.

- Do sada se nikada nije postavljalo pitanje, pa ni ugovor s kineskom stranom, vezano za autoput nije zaokupljivao toliku pažnju javnosti, koliko ovaj ugovor koji je najklasičniji ugovor i ne može da izađe izvan okvira Ustava i zakona - rekao je Krivokapić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar