14°C

Beograd

Photo: A1/Arhiva

Izvor: Novosti

NEBOJŠA MEDOJEVIĆ: Crna Gora prešla igicu, krug je zatvoren

АЛЕКСА Бечић и Здравко Кривокапић данас славе комунистичког диктатора и злочинца Јосипа Броза који је без суда и суђења побио стотине хиљада невиних људи, само зато што нису били комунисти, изјавио је лидер Покрета за промене Небојша Медојевић.

PROČITAJTE JOŠ:

STEŽE SE OBRUČ OKO SRBIJE: I Micotakis se pridružuje priznanju kosovske samostalnosti

ISELJAVAJU SE SA KOSOVA: U albanskim sredinama sve manje stanovnika

POTOPLJENA SUBOTICA - AUTOMOBILI PLIVAJU! Jaka kiša praćena olujom sručila se na grad

Црна Гора прешла игрицу. Круг је затворен! Ђукановић је почетком 90-их предлагао референдум о увођењу вишепартијског  система, залажући се за очување комунизма. Да Црна Гора буде острво комунизма, клицао је млађани члан ЦК. Данас је то милијардер који је опљачкао и опустошио своје “острво комунизма" - додао је он.Медојевић им је поручио да подигну споменик у центру Подгорице, њаомиљенијем и највољенијем градоначелнику, хуманисти и добротвору Нешу Шћеповићу кога је народ прозвао “сиротињска мајка” и чије кости леже у некој од јама у Словенији.Вратите његовим наследницима приватну имовину коју је честито стицао својим поштеним радом, а коју су му комунисти отели! Не може се, другови и другарице, “европљани” у Европу, са крвавим рукама злочина комунистичког режима. Поклоните се невиним жртвама од Зиданог Моста до Колашина. Осудите злочине против политичких неистомишљеника. Рехабилитујте те мученике - напоменуо је он.Медојевић је подсетио да  по јамама Словеније леже кости преко 15.000 наших људи, које су злочинци побили без милости и без кривице.Помислите ли да је и њихова крв црвена као мараме којима славите злочин. Нељудски је, лицемјерно, нехришћански осуђивати злочин у Сребреници, а славити злочине на Зиданом Мосту. Злочин је злочин. Убица је убица. Жртва је жртва. Не постоје наши и њихови злочини! Савремена Европа је утемељена у хришћанским вриједностима. Савремена Европа је осудила и нацизам и комунизам као злочиначке идеологије 20-ог вијека. То ће вам, другови и другарице, данас рећи и Меркел и Орбан и Џонсон и Салвини и Кацински и многи европски лидери - нагласио је он.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar