14°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/happytv

Izvor: tanjug

DODIK PORUČIO: Poruke iz Potočara služe za zastrašivanje Srba

 Poruke koje su danas poslate iz Potočara služe da se dodatno preplaši srpski narod, ocenio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik dodajući da je priča o genocidu u Srebrenici apsolutno neodrživa jer nije činjenično zasnovana.

Dodik kaže da poruke bošnjačkih zvaničnika i ovoga puta služe da na bazi falsifikata istorijskih činjenica Bošnjaci izgrade svoj mit o narodnom i nacionalnom postojanju.

VAŽNO:

SRBI SU PRVE ŽRTVE GENOCIDA NA TLU EVROPE! Zverstva koja su Austrougari primenili u Velikom ratu!

OVO JE PRAVA ISTINA! Francuski general govori o stravičnim zločinima Nasera Orića i maskariranju Srba!

DAČIĆ NAJAVIO MEĐUSTRANAČIKI DIJALOG U SEPTEMBRU! Cilj je da ne bude bojkota oko izbora!

VREMENSKA PROGNOZA: Danas promenljivo oblačno, pogledajte kakvo vreme nas očekuje nadenih sedam dana!


- Te poruke nisu neuobičajene, a upućene su srpskom narodu kako bi se dodatno preplašio porukama koje šalju zajedno sa međunarodnim akterima, pogotovu sa ovim ''moćnima'' iz Crne Gore -  kazao je Dodik.

Dodao je da Crna Gora svojim prisustvom u Potočarima i porukama koje danas šalje pokušava da ojača svoju poziciju i da se "nametne kao faktor u regionu".

- Bilo bi pristojno da su ostavili porodice Bošnjaka koje su izgubili svoje najmilije da obiđu grobove i da im se u molitvi pridruže. Politiku praviti na grobovima to samo može i radi sarajevska politika -  zaključio je Dodik.

Dodaje da na taj način skreću pažnju na sebe, a podršku traže u onima iz međunarodne zajednice koji su se okupili kako bi "oprali savest" zbog ratova u bivšoj Jugoslaviji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar