6°C

Beograd

Photo: primorsko-goranska@policija.hr.

Izvor: Telegraf

Građani pokušavaju da pomognu, ali i dalje niko ne zna ko je pronađena žena!

Golden Rose ad

Policija i dalje pokušava da ustanovi ko je misteriozna žena, koja je sa povredama na licu pronađeba prošle sedmice u Hrvatskoj

Žena koja govori engleski pronađena na Krku pre nekoliko dana i još uvek je u bolnici.

- Javljaju se građani i dostavljaju informacije. Zasad još nema promena u slučaju, nije utvrđen njen identitet. Gospođa je još u bolnici - saopštili su iz policije.

PROČITAJTE JOŠ: POČELA MIROVNA MISIJA 2021: Ruski general objavio početak antiterorističke vežbe

O ovom misterioznom slučaju pišu i britanski mediji pišu o "misteriji žene pronađene na hrvatskom ostrvu koja savršeno govori engleski, ali se ne seća svog imena".

Pišu da ju je prvi primetio ribar koji ju je video kako maše pa je pozvao pomoć. Preneli su i reči meštana koji su ispričali da je žena pronađena na nepristupačnom terenu.

Žena je na Krku pronađena 12. septembra, a dosad je utvrđeno da ima oko 60 godina. Srednje je telesne građe i visoka je 165 centimetara, plave kose do ramena i plavih očiju.

U trenutku pronalaska bila je obučena u tamnoplavu majicu s belim prugama i kapuljačom, crne pantalone, patike i imala je platnenu kapu-šešir ružičaste boje.

Policija moli građane koji imaju informacije o ženi s fotografija da ih dojave u Policijsku stanicu Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu

dostaviti i putem e-pošte na adresu primorsko-goranska@policija.hr.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad