0°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: tanjug

NOVE MERE U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Od danas u kafić samo sa dve doze vakcine

Golden Rose ad

Od 15. novembra ulazak u ugostiteljske objekte u Severnoj Makedoniji biće moguć samo osobama koje su primile dve doze vakcine protiv korona virusa ili su preležale kovid-19 u poslednjih 45 dana, odlučila je vlada te zemlje na današnjoj sednici.

Ta mera odnosi se na sve vrste objekata otvorenog i zatvorenog tipa, uključujući benzinske pumpe, kazina i kladionice, kao i druge objekte koji pružaju ugostiteljske usluge, objekte koji su registrovani za proslave, kao objekte u kojima se održava bilo kakav dogadaj.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA JECKOV : Mržnja prema Srbima je osnov politike u današnjem Vukovaru

Među novim merama koje je vlada usvojila na današnjoj sednici je i dozvola za rad noćnih klubova i barova sa 50 odsto popunjenosti kapaciteta. 

PROČITAJTE JOŠ: U BiH postavljen prvi znak "medved na putu-vozači, oprez"

Nova pravila omogućavaju i organizovanje i održavanje seminara, obuka, kurseva, sastanaka, radionica, konferencija žurki, svadbi, rođendani, kršenja u zatvorenim objekatima uz 50 odsto popunjenosti kapaciteta prostora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad