0°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: Novosti

Opšta bolnica Bar dobila savremeni pokretni rengen aparat vredan 30 hiljada evra!

Opšta bolnica Bar dobila dobila je savremeni pokretni rendgen aparat vredan preko 30 hiljada evra.

To je deo dijagnostičke opreme što je pre 10 dana obećala ministarka zdravlja dr Jelena Borovinić Bojović tokom obilaska Opšte bolnice Bar.

U razgovoru sa menadžmentom ove zdravstvene ustanove, ministarka je najavila rešavanje problema nedostatka dijagnostičke opreme u barskoj bolnici.
- Na ovaj način počelo je rešavanje problema nedostatka dijagnostičke opreme u barskoj bolnici, koji je konstatovan na brojnim sastancima koje je ministarka zdravlja u proteklom periodu obavila sa menadžmentom i načenicima svih odelenja - saopšteno je iz ministarstva zdravlja.
Tokom posete Opštoj bolnici Bar, ministarka zdravlja dr Jelena Borovinić Bojović sa saradnicima je najavila nabavku savremene dijagnostičke opreme u OB Bar, ali i rešavanje kadrovskih problema, u cilju poboljšanja uslova za pružanje zdravstvene zaštite stanovnicima južne regije.
Ministarka je kazala da u Opštu bolnicu Bar uskoro stiže skener, pokretni rendgen aparat i ultrazvuk za porodilište.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad