0°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Tanjug

ZAGREB: Iz aviona za Brisel izbačeno 14 putnika

Na zagrebačkom Međunarodnom aerodromu "Franjo Tuđman" danas je iz aviona koji je trebalo da leti za Brisel izbačeno više putnika, prenose mediji.

- Oko 16.35 sati zaposleni avio-kompanije zamolili su 14 putnika da napuste prostor aviona koji je trebalo da poleti za Brisel zbog neispunjavanja trenutnih pravila pružaoca usluge prevoza, da bi zatim svi putnici napustili prostor aviona takođe na zahtev radnika radi obavljanja dodatnih provera i zadovoljavanja uslova kompanije - navodi se u saopštenju zagrebačke policijske uprave. 

Po obavljenoj dodatnoj proveri, 156 putnika je avionom napustilo prostor aerodroma, dok 14 putnika nije zadovoljilo uslove putovanja.

- Policijski su službenici od strane avio-kompanije pozvani na mesto događaja u slučaju mogućeg protivpravnog ponašanja kojeg nije bilo, te nije bilo potrebe za postupanjem" - rekli su iz policije, ne navodeći o kojoj avio-kompaniji je reč.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad