10°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/Belgrade City

Izvor: Telegraf

BIZARAN SLUČAJ U KANADI: Od ugljenisanog tela žene mislili da je lutka pa je odložili u kontejner!

Svedoci su vatrogascima rekli da je neko zapalio silikonsku lutku, a obrt je usledio kada je jedan čovek prijavio nestanak svoje supruge.

Lokalne vlasti Šerbruka, grada u Kanadi, izvinile su se nakon što su ugljenisano telo žene odložile u kontejner za smeće, zbog pogrešnog zaključka da je reč o lutki.

VAŽNO:

Samo u "Vikend jutru": "Cilj je gašenje Republike Srpske i bilo koje srpske zemlje!"

SASTALI SE AMBASADOR ĐURIĆ I KONGRESKINJA ESKOBAR: Razgovori o saradnji dve države u domenu odbrane i bezbednosti

Stevandić: Republika Srpska OBORILA INCKOVU ODLUKU jer je NEUSTAVNA

PUŠIĆ: Za optužnicu protiv Belivuka i ostalih pripadnika te kriminalne grupe, prikupljen je OZBILJAN I OBIMAN MATERIJAL

Šefovi policije i vatrogasnih službi u gradu Šerbruk u Kvebeku priznali su grešku na konferenciji za novinare, prenose mediji.

Dani Makonel, šef lokalne policije, rekao je na konferenciji za novinare da su vatrogasci bili pozvani zbog manjeg požara u blizini lokalne fabrike.

- Kada su stigli, svedoci su im rekli da je neko zapalio silikonsku lutku - dodao je Makonel.

Posle rasprave, vatrogasci su navodno odlučili da odlože ono za što su verovali da je lutka u kontejner kod zgrade policijske uprave Šerbruka, za koji tvrde da nije za javnu upotrebu.

Sumnju izazvao nestanak žene

Međutim, kasnije istog dana, jedan muškarac je prijavio nestanak svoje supruge, a policija je pratila signal mobilnog telefona žene koji ih je odveo do vozila u blizini požara.

Policajci su zatim uspostavili vezu između izveštaja o nestaloj osobi i ranijeg otkrića navodne lutke i vratili se u kontejner da preuzmu ostatke.

- Žao nam zbog ove situacije i budite sigurni da ćemo porodicu obavestiti o svakom ključnom detalju istrage - istkao je Dani Mekonel.

Kako se dodaje, policija smrt žene tretira kao "sumnjivu", ali još nije jasno kako je umrla.

Patolog Robert Nikolson je rekao da telo u tom stanju nema odlike "normalnog leša".

- Telo osobe od 75 kilograma kada izgori svede se na oko 30 - objasnio je Nikolson i dodao da je većina vode iz organizma nestala i de nema ničega osim posledica opekotina.

Zvaničnici policije dodali su da su "šokirani i zabrinuti" za psihičko stanje vatrogasaca koji su umešani u ovaj slučaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar