6°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

POČINJE KVIZ “NASLOVNA STRANA” Televizija HAPPY donosi nagrade u vaš dom

Happy nagrađuje svoje gledaoce svakog dana od 18.15 časova.

Šta je potrebno? Samo da svakoga dana u ovom terminu budite uz najpopularniji kviz - “Naslovna strana”. I to je jednostavna formula da osvojite vredne nagrade iz novi televizijski format koji vode Bojana Vukelić i Uroš Božić.

Nagrada je vaša uz samo jedan odgovor! Tokom emisije biće postavljeno pitanje za gledaoce, a sve što treba da uradite da bi ste osvojili nagradu je da odgovorite tačno na pitanje koje je ispisano na ekranu.

Potrebno je da pošaljete SMS. U njemu će pisati KVIZ, pa razmak, tačan odgovor - (A - ako smatrate da se tu krije tačan odgovor, ili znate da je tačan odgovor ponuđen pod slovom B, C..). Sređen odgovor pošaljite SMS-om na broj 1557.


MTS, Telenor, VIP, Globaltel

Cena poruke za Telenor i MTS mrežu je 39.60 Din, za VIP mrežu 39.48 Din, a za  Globaltel: 36.00 dinara + troškovi operatera.


Dovoljno je jednom tačno da odgovorite, i nagrada će biti vaša. 

Ne propustite kviz koji će vam ispuniti želje i omogućiti da na najjednostavniji način dođete do nagrada i poklona koje ste željno čekali.

Imena srećnih dobitnika objavljivaćemo svakog dana nakon kviza na HAPPY BSC portalu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad