11°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen/dr_kristina_davidovic

Izvor: Happy BSC

ČUVENA ESTRADNA PLASTIČARKA SE OBNAŽILA - Pogledajte neverovatno zmijsko telo (FOTO 18+)

Poznata doktorka estetske hirurgije Kristina Davidović ovog puta je rešila da pokaže i svoje telo.

VESTI DANA

DETALJI O BELIVUKU I MAFIJI: Vučić najavio nove informacije koje će izneti DANAS NA SEDNICI SAVETA BEZBEDNOSTI

APEL DR. UDOVIČIĆA: Ako se ovo desi IZGUBILI smo BITKU sa koronom, stabilni ljudi UMIRU za sat vremena!

DANAS SU VELIKE ZADUŠNICE: Evo šta je važno da se ne bi OGREŠILI

Ona je čuvena po tome da nju posećuju većina estradnih umetnica i rade razne estetske operacije i korekcije. Ona svoje pacijente često podeli na svom instagram profilu kao rezultat svog rada, a ovog puta je rešila da pokaže svoje telo i svoju transformaciju!

Uz vatrenu fotografiju, dodala je sledeće:

- Sve je počelo 23.12.1982. godine kada sam se, kako volim da kažem, u inat i rodila. Zašto tako? Tokom cele rizične trudnoće moje mame, stizale su razne loše dijagnoze po njen plod-čas mrtav plod, čas mikrocefalija, čas oštećenje fizičko i mentalno, pa vrpca oko glave i tako je ona preležala bukvalno celu trudnoću; a ja sam se rodila dve nedelje pre termina živa,zdrava, sa apgard scorom 10, da u inat pokażem svima da sam odlično i da mi ništa ne fali...i tako sam sve kasnije u životu radila, često u inat mnogima, da pokažem svima da ne mora da bude ništa standardizovano, da se ništa ne podrazumeva i da snagom volje i uz Božju pomoć možemo i planinu da pomerimo.
Ja sam tako odrasla uz oca doktora filozofije, majku tetku i teču doktore medicine, braću informatičare, babu i dedu preduzetnike i od njih sam naučila da nije važno odakle dolaziš, ko su ti roditelji i koliko novca imaš, već je bitno šta nosiš u sebi, koliko si voljan da pomogneš drugima gde korist za to ne očekuješ jer "naše je samo ono što smo drugima dali".
Tako sam ja rasla ulagajući u sebe i nadogradnju moje duhovne, socijalne i emotivne ličnosti-bila sam đak generacije osnovne i srednje škole, učila tri strana jezika, pročitala filozofske knjige koje mi je otac ostavio u amanet, osvajala sva nacionalna takmičenja iz matematike i fizike a u isto vreme bila kapiten lokalnog košarkaškog tima, vođa moje odeljenske zajednice, organizator koordinisanog bežanja sa časa ako profesor nije u pravu...i onda iz Vrnjačke Banje prelazim u Beograd na studije medicine...gomila djaka generacije iz svih krajeva, profesorske dece sa "pedigreom" i sa "vračara" (od kojih su mi mnogi sada veliki prijatelji i tvrdim da su veliki znalci i još jedan dokaz da ne treba imati predrasude) i nekako me moji pripremaju da može postojati i nepravda u svetu i da se ne razočaravam ako moj trud i napor ostane nenagrađen...
Ali, pogađate, "u inat" ja sam bila đak generacije i na medicinskom fakultetu, predsednik centra za nauku, student prodekan, potpredsednik studentskog parlamenta univerziteta u Beogradu, igrala košarku za fakuktet, bila kapiten plivačkog tima medicinskog fakulteta, redovna na svakoj i medicinijadi i kongresima. -

SAZNAJTE JOŠ

VLADIKA NIKODIM SMEŠTEN U KBC "DRAGIŠA MIŠOVIĆ: Pozitivan na koronu

SVE O MERAMA: Danas se zatvaraju objekti, rade samo ove delatnosti preko vikenda

VREME DANAS! Baba Marta se vraća - padaće sneg!

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti