33°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/viktorernest

Izvor: ALO

UKRALA GA I ODVELA U TAZBINU: Živojinović otišao na seosku slavu, evo šta kažu komšije za Breninog sina!

Promenio sredinu i otišao na selo

PROČITAJTE JOŠ

OČUH ZLOSTAVLJAO DETE PRED MAJKOM: Dečak sam prijavio nasilje

KORONA PO GRADOVIMA: U ovom gradu je više novoobolelih nego u Beogradu

"GLAS NIJE NI TAMBURA NI HARMONIKA, VEĆ ŽIVI PROIZVOĐAČ": Alen Islamović SAMO ZA HAPPY o najtežem periodu u životu! (INTERVJU/FOTO)

Snajka Lepe Brene, Sandra Miljaković, potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, a kako saznaje gorepomenuti list sada je odvela dečka Viktora Živojinovića na seosku slavu.

Naime, Viktor uživa u seoskoj idili, prihvatili su ga svi meštani i dodelili su mu titulu "zet". Danas se okreće prase na ražnju, a sutra jagnje.

Mladi Živojinović postao je omiljeni u tom kraju, a i on se sam snašao i prilagodio svim uslovima koji se daleko razlikuju od gradske vreve. 

Inače, Sandra je najmlađe dete i ima dva brata - Marka i Miloša. Marko je završio Mašinski fakultet u Kragujevcu, gde i sada živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu i radi sa ocem Zvezdanom Miljakovićem u porodičnoj firmi koja se bavi proizvodnjom metala i prohroma.

Majka je domaćica i bavi se kućnim poslovima, a pomaže i u poljoprivredi, jer uzgajaju kupine.

Sandra je bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, nakon čega se upisala na Filološki fakultet, studira srpski jezik i književnost.

Uvek je bila uzorna devojka, radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti po skandalima.

Meštani još nisu videli Viktora Živojinovića u selu, iako njegova devojka često dolazi da obiđe porodicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar