22°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/toncihuljic_official

Izvor: ALO

"MUZIKA U HRVATSKOJ JE OSREDNJA!": Tonči Huljić bez dlake na jeziku opleo njihovu scenu!

U budućnosti priprema dosta novih projekata na kojima je radio tokom karantina, te publika od njega može očekivati dosta.

PROČITAJTE JOŠ

OČUH ZLOSTAVLJAO DETE PRED MAJKOM: Dečak sam prijavio nasilje

KORONA PO GRADOVIMA: U ovom gradu je više novoobolelih nego u Beogradu

"GLAS NIJE NI TAMBURA NI HARMONIKA, VEĆ ŽIVI PROIZVOĐAČ": Alen Islamović SAMO ZA HAPPY o najtežem periodu u životu! (INTERVJU/FOTO)

Kompozitor, aranžer, producent i pevač Tonči Huljić, nekadašnji član čuvene grupe "Magazin", otvoreno je govorio o trenutnom stanju na hrvatskoj muzičkoj sceni, za koju kaže da "opšte tupilo".

Huljić je jedan od najuspešnijih muzičara u regionu, a slavu je stekao još osamdesetih godina. U budućnosti priprema dosta novih projekata na kojima je radio tokom karantina, te publika od njega može očekivati dosta.

- U budućnosti možete očekivati novine što se tiče muzike, prešao sam i na klasičnu muziku. Dosta sam radio tokom lokdauna, prošla godina je bila plodna za mene. Muzika u Hrvatskoj je osrednja, sa jedne strane je kao sramota slušati narodnu muziku pa je niko ne pušta na radiju, s druge je sramota pisati. Ti pevači koji pevaju to što se vrti na radiju je nešto što nije bitno, i to dovodi do opšteg tupila. Svi oni to jako dobro znaju i svi bi hteli da budu plaćeni kao zvezde koje dolaze iz Srbije, izjavio je Tonči.

Osvrnuo se i na situaciju sa korona virusom i istakao kako ga plaši ovo popuštanje mera.

- Plaši me ovo naglo popuštanje mera, mislim da će ponovo skočiti broj zaraženih. U Hrvatskoj kao da korone nema, i mislim da to nije dobro. Došlo je dosta turista, ima kontrole, ali ne možete vi sprečiti druženje, ljudi su željni toga, rekao je Huljić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar