23°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/tanja_savic_private

Izvor: ALO.RS

"ON MANIPULIŠE NARODOM!": Oglasila se Tanja Savić nakon optužbi njenog bivšeg supruga da zlostavlja decu

Jovančević je izneo da pevačica maltretira njihova dva sina i zabranjuje im da se čuju sa njim jer ih huška protiv nje

PROČITAJTE JOŠ:

ANA BRNABIĆ ZAVRŠILA POSETU U PČINJSKOM OKRUGU: Dosta je urađeno, ali imamo još posla

VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE USMRTIO 10 LJUDI PRIZNAO KRIVICU!

BESPLATAN sportski kamp za decu iz Srbije, regiona i dijaspore

Pomoć sugrađanima sa malim primanjima: KO IMA PRAVO NA GARANTOVANU PENZIJU?

Nakon što je Tanjin bivši suprug, Dušan Jovančević, izneo da pevačica maltretira njihova dva sina i zabranjuje im da se čuju sa njim jer ih huška protiv nje, poslavši redakciji  fotografije na kojima se, kako tvrdi, vidi kako Tanja navodno maltretira naslednike, tačnije jednog od njih, time što ga je navodno ogrebala po čelu i nanela povrede, pozvali smo Savićevu da prokomentariše navode svog bivšeg supruga.

- Ja znam sta Dušan radi, on sada manipuliše narodom. On mi je i rekao da će novinama da kaze. To je žesća manipulacija, bili su pod njegovom komandom godinu dana. A ja ne želim više da se pojavljujemo u novinama. Izlazimo iz frizidera, a nema potrebe jer živimo mirno. Čuli ste dete, dobro su i lepo im je. Ja sam decu dobila i sad sam spokojna, izlazi mi pesma u septembru. Ja mu govorim da se ne ponasa tako jer to utiče na dečiju psihu 

Pevačica dodaje da njen bivši suprug ima šifru i da prestane da manipuliše decom na takav način.

- Uvek manipuliše i glumi žrtvu kao da je jadan i ostavljen. Priča kako ide u teretanu, a ide u 12 noću. Ko još ide u teretanu u to doba. To je čovek kome je bitno da je njemu lepo, ne zanima ga kako je drugim ljudima. Ja bih volela da mu ne dajete na značaju jer on ima poremećaj ličnosti i nema pravo govora, ima šifru. 
Ja samo želim da su mi deca srećna. Želim da budu dobri, da dele, da poštuju starije, da znaju da je u životu potrebno raditi da bi imao. On njih nije kažnjavao kada nisu dobri, nego ode i kupi im biciklu. I deca misle da su materijalne stvari vredne. Ja želim da moja deca budu dobri ljudi. 
Samo želim da ovo prestane, ja mu kažem da prestane da manipuliše i da deci ne govori takve stvari za njihovo dobro - ističe pevačaca.

Tanja je u toku davanja izjave pozvala i sina koji je potvrdio da je slučajno ogreban dok su se igrali.

Podsetimo, nakon što je Tanja Savić otišla po decu u Australiju i dovela ih nazad za Srbiju, njen bivši suprug Dušan Jovančević se ne smiruje. Jovančević već danima ne prestaje da iznosi šokantne tvrdnje na račun pevačice i njenog navodnog neprimerenog odnosa prema deci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar