5°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Informer

TEŽAK ŽIVOT ANE BEKUTE: Ove detalje o pevačici niste znali!

Golden Rose ad

Ana Bekuta godinama unazad uživa u ljubavi s Milutinom Mrkonjićem, pre koga je volela muškarca zbog kog je mnogo propatila. Nakon razvoda od muzičara Predraga Vidovića, pevačica je navodno tada ostala na ulici i bez dinara - tada su joj u pomoć prvo potrčale kolege kojima to nikada neće zaboraviti.

- Ana je nepunih godinu dana bila u braku sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, a kada su se razišli ona je upoznala bubnjara Predraga Vidovića Preju.

Sa njim je radila i bila u ljubavi skoro deset godina. Živeli su u Šapcu, a Ana je tada imala velike hitove i lepo zarađivala. Sve pare je uložila u kuću u kojoj je živela sa Prejom, iako je sebi mogla da kupi stan. Kada su se razveli 1992. godine, Preja joj je sve uzeo i ona je ostala bukvalno na ulici bez dinara. Tada je otišla u Beograd, a on se veoma brzo nakon toga oženio i ima i decu.

Ani su tada u pomoć pritekli prijatelji Aca i Biljana Ilić. Oni su joj dali stan na Senjaku u kojem je živela. Plaćala im je kiriju, ali nešto minimalno - ispričao je izvor, a i Ana je jednom prilikom o tome govorila.

PROČITAJTE JOŠ:MILANO U TRANSU: Pesma "Jutro je" orila se ulicama, snimak podelila OVA Nadina koleginica! (VIDEO)

 Iako mi je karijera tada bila na vrhuncu, teško da bih pristala da se u to vreme vratim. Pamtim da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta…

Verovatno mnogi misle da sam tada imala brdo para, ali istina je sasvim drugačija. Moja sestra Milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vreme bio teško bolestan. Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio… - pričala je pre nekoliko godina Bekuta i dodala:

PROČITAJTE JOŠ:Oglasile se Ilda i Goca nakon priče o tužbi Bjelogrlića zbog filma "TOMA"

- Sin Igor je baš u to vreme bio u vojsci, a ja sam se strašno plašila. Bojala sam se za sve nas i bilo mi je beskrajno teško. Vešto i ljudski sam potisnula jezivu brigu i strah za sina, koji je bez upaljenih svetala vozio vojna kola od Prištine do Priboja.

A na sceni ništa nije smelo da se primeti, i od mog osmeha i mojih pesama smo svi zavisli. Ne bih volela da zvučim kao velika mučenica jer znam da je mnogima bila daleko teže nego nama, ali ipak me boli što pojedinci veruju u pogrešnu verziju te priče, a to je da sam kao folk diva na bilo koji način profitirala na tuđoj nesreći.

Istina je da nisam dobila ni kredit, ni stan, ni plac, ni penziono, ni zdravstveno osiguranje. Prosto sam se i izborila za opstank svoje porodice i na to sam veoma ponosna - ispričala je, dostojanstevno ne pomenuvši razvod niti ičiju krivicu.

Anin prijatelj Aca Ilić koji je odmah pritrčao da pomogne, prisetio se tog doba i Anine borbe.

- Kada se Ana razvela od Preje, živela je u stanu kod mene i Biljane, bilo je to devedesetih. Mi smo imali stan na Senjaku i ona je bila u njemu nekih sedam godina, nakon toga je stala na noge i kupila stan sebi. Nije to bio odnos stanodavac, već prijateljski odnos. Ne znam da li je ona razvodom izgubila kuću i da li joj je Preja sve uzeo, nisam se bavio time, to su njihove stvari. I dan-danas smo u dobrim odnosima sa njom, a šta se dešavalo u Šapcu, ne znam. Sa Prejom i njegovom ženom viđam se na slavi kod zajedničkih prijatelja i Ana mi nije zamerila to što sam u dobrim odnosima sa njim - ispričao je pre nekoliko godina Aca Ilić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad