1°C

Beograd

Photo: Youtube printscreen/ happy bsc Deana Đukić

Izvor: Telegraf

Zbog ovog pitanja GOCA BOŽINOVSKA JE POBESNELA: Nemojte da me pitate to! Šta se više hvatate samo za Bogdanu i Veljka

Priča se da Bogdana i Veljko navodno nisu bili na krštenju malog Zorana i nakon toga, slavlju porodice Šijan.

Mirko Šijan i Bojana Rodić juče su, 28. novembra, krstili sina Zorana Šijana, a na slavlju nakon svetog čina okupili su porodicu i prijatelje.

Na snimcima i slikama na društvenim mrežama nisu mogli da se vide Bojanina sestra Bogdana Ražnatović i njen suprug, inače Mirkov dugogodišnji prijatelj, Veljko Ražnatović.

Bojanini roditelji Bogdan i Danijela, kao i sestra Nataša, bili su jedni od najveselijih, što se moglo videti na objavama sa proslave kojoj su prisustvovale i mnoge Rodićkine drugarice, kao i Mirkovi prijatelji, dok ni u jedom kadru, čak ni u pozadini, nije bilo Bogdane i Veljka.

Kako se priča da Bogdana i Veljko zapravo nisu bili na krštenju malog Zorana, a ni na slavlju kod Šijana koje je usledilo nakon krštenja, u želji da proverimo informacije pozvali smo Mirka i njegovu majku, pevačicu Gocu Božinovsku.

- Nemojte da me pitate to! Šta se više hvatate samo "Bogdana i Veljko", pitajte me šta imate da me pitate za moje unuče i moje slavlje - rekla je Goca, a potom je dodala da zovemo Mirka i pitamo njega.

To smo i učinili, a Šijan je samo kratko prokomentarisao:

- Bogdana i Veljko ne vole da se eksponiraju, to svi znate. Naravno da su bili!

I dok o Bogdani i Veljku nije bila voljna da govori, Goca je s radošću pričala o detaljima sa unukovog krštenja.

- Sve je bilo super, onako kako smo zamislili. Svi su bili, Bojanina porodica, naša, prijatelji. Svi smo uživali, proveli se, pevali. Zoran je bio neverovatan! Dok je pop pevao, on je gukao na njega, svi smo se u momentu nasmejali. Nijednom se nije zaplakao, ni sa čim nije pokazao da mu je nešto nelagodno, ipak je u crkvi i hladno, stvarno nisam videla da dete ne zaplače. Toliko je bio mio, svi su se oduševili - rekla nam je Božinovska.

- Svi su bili veseli, ne mogu nikog posebno da izdvojim, Mirko, Bojana, porodica njena, naša... Bilo je bakšiša, Mirko je davao, svi su, poručivali su pesme i davali, ali nisam to detaljno ispratila... - rekla je Goca i dodala da joj je unuk Zoran centar sveta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad