1°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/HappyTv

Izvor: SCANDAL

MIRA ŠKORIĆ U SUKOBU SA OVOM KOLEGINICOM: Nema šanse da se pomire?!

Ovo javnost do sada nije znala

Mira Škorić i Neda Ukraden i dalje ne mogu očima da vide jedna drugu.

Naime, kolege su u nekoliko navrata pokušale i da ih pomire, ali niti Mira želi da čuje za Nedu, niti Nedi pada na pamet da pređe preko sukoba koji su imale pre nekoliko godina na snimanju novogodišnjeg programa.

- Odlično je prošla. Meni niko ne može da se unosi u facu. Uz dužno poštovanje svačije karijere, ali i ja imam uspešnu karijeru, koja traje 30 godina. Tu je bilo sijaset pevača, od Lepe Lukić, Snežane Đurišić, Marinka Rokvića, Ane Bekute… Nikome ništa nije smetalo, samo Nedi - rekla je tim povodom Mira, a Neda je bila ironična: 

- Ne zameram osobi koja tako može da reaguje. Jer, normalno, svako želi da čuje što bolji ton, da ne bude tih ili u falšu. Ali dobro, to je njeno shvatanje, svako dolazi na posao i pristupa poslu kako misli da treba. Ja želim da bude dobro, a nekome je svejedno - rekla je Neda nakon sukoba sa koleginicom.

Podsetimo, Neda se tada satima bunila da joj ne odgovara zvuk, pa je, kako je Mira objasnila, izvoljevala i oko svetla, i oko šumova, ma baš ih je sve poremetila, i to toliko da je Mira maltene skočila da je bije. Od tada se njih dve ne mirišu i nema šanse da se pomire!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad