1°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/ĆirilicaHappytv

Izvor: KURIR

PRISETIO SE EVROVIZIJE: Saša Mirković otkrio zbog čega je Marija u jednom trenutku nestala i niko nije mogao da je nađe!

Estradni Menadžer Saša Mirković ispričao je zbog čega je pevačica Marija Šerofović u jednom trenutku nestala sa takmičenja za najbolju pesmu Evrovizije 2007. godine.

- Nikada neću pričati o privatnim stvarima. Imala je neka pomešana osećanja, neuzvraćenu trenutnu ljubav. Obećao sam da ću da pomognem u rešavanju tih ljubavnih problema. Rekao sam joj da sam sve uradio što je do mene, a da je njeno samo da peva sa energijom kako treba. Onda smo pobedili. Pogledala me je i rekla: 'Znaš šta me muči?'. Rekao sam da znam, ali da ćemo to rešiti u Beogradu, da ne dolazimo kao pu*anjci. Imali smo razgovor i onda je nastala čuvena fotografija u hodniku - ispričao je Mirković.

Prema njegovim rečima, Šerifovićeva nije verovala u pobedu.

- Skočila je i zagrlila me. Nije verovala u pobedu. Ja joj nisam rekao da moramo da pobedimo, garantovao sam. Nisam rekao da je to njen uslov. Rekao sam da ću pomoći. Bukvalno sam sedeo i diktirao kako će koja zemlja da glasa, jer sam znao šta sam uradio - naveo je Mirković.

Estradni menadžer je objasnio kako je tekao put do pobede na Evroviziji. Imao je jasan plan i zanimljivu taktiku.

- Prvo smo napravili "Rukojle", pa je Marija plakala dok je pevala "Rukojle". Na Finskom to znači "Molitva". Treba izlomiti jezik dok se to otpeva. Time smo kupili nordijske zemlje. Svi ljudi na svetu se mole. Uradili smo i one pečatiće sa srcima - istakao je Mirković.

Marija Šerifović takmičila se 2007. godine u Helsinkiju na 52. Pesmi Evrovizije, kada je Srbija po prvi put kao nezavisna država učestvovala na najpoznatijoj muzičkoj evropskoj manifestaciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad