-2°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/HappyTv

Izvor: SRPSKI TELEGRAF

"NAJLEPŠA MOJA!": Ana Bekuta sanjala voljenog Mrku, detalji će vam naterati suze na oči!

Ana Bekuta imala je snoviđenje zbog kog se duboko potresla, a dva meseca nakon toga se obistinilo.

Političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu 27. novemebra, a sada se u medijima pojavila vest da je njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta sanjala Mrkinu sahranu, te da je o košmaru pričala kolegama iz žirija.

- Ana je tog dana došla nervozna na snimanje, pa smo je svi pitali šta nije u redu. Dok je čekala da iz bekstejdža svi uđu u studio, pričala je s Bosancem i Snežanom Đurišić o snu koji je imala i bila je na ivici da zaplače. Rekli su da se ne opterećuje, da je to samo san i da ih iznenađuje što je to shvatila toliko ozbiljno. Ana se tad smirila, sve je bilo u redu, a Mrka joj je već sutradan rekao da ne brine i da je neće još dugo napustiti - priča Mrkin prijatelj.

Posle nekoliko nedelja Mrki se stanje pogoršalo. Milutina su posle zadržali u bolnici.

Ana je od tada pod stresom, pa je Mrku prilikom posete podsetila šta je sanjala.

- Mrka je počeo da se smeje iako je imao masku dok je Ana pričala o svom snu. Rekao je: "Najlepša moja! Pa što se plašiš kad znaš da sam ja vuk! Potom joj je obećao da je neće još dugo napustiti.

Kako mediji prenose, za jeziv san koji je Bekuta imala zna i Saša Popović, kom je pevačica sve ispričala kada je pitao kako je Mrka dok su ćaskali nakon završetka snimanja.

- Sale, Mrki se stanje ne menja. Stalno zovem doktore i oni mene, po potrebi, ali ne znam ništa još. Sanjala sam njegovu sahranu pre dva meseca, sećate se da sam vam pričala. Nikad nisam imala takve snove, zato sam se uplašila. On mi je u bolnici pričao da sam paranoična, smejali smo se zajedno. Pričao je da nikad neće da me napusti, to me smirivalo. Nisam sujeverna, pa se nadam najboljem. Sahranismo, Saša, brojne kolege, ne mogu više da plačem - rekla je tada Ana Popoviću, ne sluteći da će ubrzo doživeti isti scenario, kao iz ružnog sna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad