1°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/therock

Izvor: 24 SEDAM

NEOBIČNO! Svetski poznati glumac odlučio da pokloni svoju "bebu" (VIDEO)

Njegova priča je podstakla glumca da za njega uradi nešto veliko.

Dvejn "The Rock" Džonson odlučio je da pokloni svoj voljeni "Ford" kamionet veteranu američke mornarice Oskaru Rodrigezu, kao nagradu za rad u njegovoj lokalnoj zajednici.

- Danas je bio dobar dan. Srećan Božić i uživajte u svom novom kamionetu. Pozvao sam obožavatelje na posebnu projekciju filma i poželeo da učinim nešto kul za njih - napisao je Džonson u opisu objave, te dodao daje za jednog želeo da napravi nešto nezaboravno.

- Prvobitna ideja mi je bila da mu poklonim auto koji vozim u filmu. Međutim, nisu mi to dozvolili. Ali rekao sam da ću učiniti nešto još bolje - pokloniću mu svoj lični kamionet, moju bebu.

Kako kaže, Oskarova priča ga je izuzetno dirnula.

- Brine o svojoj 75-ogodišnjoj majci. Lični je trener, vođa u svojoj crkvi. Pruža podršku i obroke za žene koje su žrtve nasilja. Ponosan je i skroman veteran mornarice. Ljubazno ljudsko biće - zaključio je glumac.

Oskar nije skrivao sreću zbog gesta koji Džonson napravio.

- Zaista sam bez reči, nisam znao da će se ovo dogoditi. Ovo je takav blagoslov - rekao je oduševljeni veteran.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad