28°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

POMOĆU TRENINGA OPORAVITE ORGANIZAM: Vraća energiju, poboljšava cirkulaciju i štiti srce! (VIDEO)

Vežbanje u jutarnjim časovima pomaže da se pokrene cirkulacija krvi i obezbedi telu energija za ceo dan. Kada je cirkulacija dobra, poboljšavaju se i metabolički procesi, jača nervni i kardiovaskularni sistem. Mišići se zatežu, držanje postaje lepše, rad svih organa i sistema je normalizovan.

Ovaj trening je posebno kreiran za osobe koje se osećaju malaksalo ili imaju problema sa lošom cirkulacijom. Nakon ovih vežbi nikakave tegobe nećete osećati.

PROČITAJTE JOŠ...

KON DEMANTOVAO UVOĐENJE KARANTINA OD OKTOBRA: "Nije tačno ni da će škole biti zatvarane..."

UŽAS: Otac i sin POGINULI u PREVRTANJU TRAKTORA!

Iz CRVENOG KRSTA PORUČUJU: Oporavak dece odložen zbog korone!

"POSTILA SAM I MOLILA BOGA DA MI POKAŽE PUT, PLANIRALI SMO DETE, svi su MISLILI da sam mu JA ŽENA" Srceparajuća ISPOVEST Ljupke KIDA DUŠU! (VIDEO)

Sve vežbe su jednostavne za izvođenje i ne zahtevaju puno vremena. Potrebno je da se izvode svako jutro nakon ustajanja kako bi organizam bio u što boljoj formi. 

Trening počinje vežbom koja podrazumeva podizanje na prste i vraćanje u početni položaj. Ova, naizgled, jednostavna vežba je vrlo moćna za podsticanje cirkulacije. Ponovite ovaj korak 8 puta.

Vežba most vraća energiju celom telu i aktivira sve mišiće, što se pozitivno odražava na stanje organizma i organa. Na ovaj način pokrećete cirkulaciju, ali i popravljate držanje.

Ukoliko želite da svaki dan započnete na najbolji mogući način i dovedete telo i organizam u najbolju formu, ove vežbe su baš za vas. U video prilogu možete pogledati ceo trening:

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti