33°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

Uz samo JEDNU vežbu saznajte koliko je STARO vaše telo!

Starost našeg tela ne mora nužno da bude ista kao godina rođenja.

Realno možete imati više godina i osećati se mlađe ili obrnuto, a tako je i sa našim telom.

Postoji brz i jednostavan test koji može da pomogne da saznamo prave godine našeg tela.

ZANIMAĆE VAS I OVO:

NE ZNATE ŠTA JE SOMBOR ŠAFL? Jokić objasnio Amerima neke stvari, a pričao i o MVP trci

KOLAROV U ZVEZDI! Stanković i Terzić ga ubedili, znaju se i detalji, CIFRA, ma sve!

U SUSRET USKRSU! Jednostavan trik da izaberete NAJJAČE jaje!

BOGDAN OBORIO CECU S NOGU: Kad je videla POKLON, ostala bez reči! (FOTO)

Ako ste ikad osetili da su vam zglobovi kruti i slabo pokretljivi, a još uvek niste prešli ni 40. ili se bez posebnog razloga osećate umorno, a možda se i budite sa bolovima u celom telu iako niste promenili krevet ili bili na treningu - vrlo je verovatno da stanje vašeg tela ne odgovara vašim pravim godinama.

Kako saznati koliko smo zapravo stari? Odvojite minut vremena i izvedite ovaj jednostavan test koji će otkriti pravu sliku vašeg organizma.

Test je jednostavna fizička vežba, a pre nego što se suočite s istinom, malo se zagrejte, jer inače nećete imati pravu sliku stanja.

Vežba

Stanije u uspravan položaj skupljenih nogu i polako se savijajte gornjom polovinom tela prema napred pokušavajući da dlanove spustite na pod. Bitno je da su leđa i noge ravni.

U jednom trenutku ćete primetiti da više ne možete da se savijete, jer vas bole leđa ili vam klecaju kolena. Tu se zaustavite i zapamtite tačku do koje ste došli, odnosno na kojoj udaljenosti od poda su vaše ruke. Uspravite se..

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar