21°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: slate.com

OČUH JE SVE NAUČIO: Ispovest ove devojke šokirao naciju

Nikada nije imala dečka, pa je zbog toga došla na zapanjujuću ideju

NAJVAŽNIJE DANAS

U SRBIJI UKRADENO 684 BEBA Gotovo je, počela saslušanja roditelja

EPIDEMIOLOG PREDRAG KON Zdravstveni sistem na ivici opstanka

CRNA PROGNOZA PREMIJERKE: Danas očekujem i više od 5.000 novozaraženih

UKIDA SE NOĆNI PREVOZ: Od večeras obustavljanje 24 noćne linije

Jedna anonimna 20-godišnja devojka je na internetu objavila šokantnu priču, koja je mnoge ostavila bez teksta.

Naime, ona se upustila u neku vrstu veze sa svojim očuhom, kako bi je on naučio šta treba da radi u odnosu sa momcima.

- Živim sa svojom majkom i očuhom, dobar sam student, ali imam problem sa momcima. Većina mojih drugarica su već imale dečka, kao i seks sa njima, a ja sam i dalje nevina - započinje ona svoju ispovest.

Devojka kaže da joj se niko od momaka koji su joj se udvarali i koji su je zvali na dejtove nikada nije dopao i da ih je uvek odbijala.

Ipak, sada je već počela da se brine da ona neće znati šta treba da radi kada joj se neko stvarno bude dopao, pa je došla na suludu ideju.

- Ne želim da ta osoba odmah izgubi interesovanje kada vidi da sam totalni amater u svemu. Zbog toga sam odlučila da pitam svog očuha da me podučava u vezi svega ovoga. On je prvo momentalno odbio moj predlog, ali sam ja insistirala i na kraju je, uz određene uslove, pristao - kaže ona.

Uslovi su podrazumevali da njih dvoje ne idu "do kraja", već korak po korak, kao i da oboje mogu da se povuku iz ovakve vrste odnosa u svakom trenutku.

PROČITAJTE JOŠ OVO...

ZORANA MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV: Gasni sektor mora da se menja

NESREĆA U PROKUPLJU: Dvoje tinejdžera teško povređeno, HITNO prebačeni u KC Niš

STIŽE NAM SNEG: Narednih dana biće sve hladnije

- Pre skoro godinu dana smo u tajnosti počeli ovo da praktikujemo. Poljubila sam se nekoliko puta sa momcima, ali na brzinu, a sada sam naučila kako stvarno treba da se ljubim. Nakon što sam se oslobodila, htela sam da malo ubrzam stvari sa svojim očuhom, ali mi on stalno govori da budem strpljiva - iskrena je.

Međutim, ona kaže da su do sada imali svaku vrstu odnosa, sem pravog seksa.

- Brinem se da će taj poslednji korak sve da promeni. On je atraktivan muškarac i plašim se da ću možda, nakon seksa, poželeti da budem sa njim u pravoj vezi, a ne želim da ga izgubim kao očinsku figuru - rekla je.

Još jedna stvar koja je plaši je to da se ovo ne sazna i da njen očuh ne zapadne u probleme zbog nje.

- Ako, ne daj Bože, ovo neko sazna, barem možemo da kažemo da nikada nismo imali pravi seks. Umrla bih ako bi on imao neki problem zbog mene. Mada, ako smo sve do sada već uradili, da li bi bilo toliko strašno da odradimo i taj poslednji korak? Dosta mi je da budem jedina nevina devojka u društvu - kaže ova devojka.

Prema njenim rečima, svesna je da niko ne bi razumeo njenu odluku, ali dodaje da je mnogo toga i naučila.

- Sada sam postala ekspert za mnoge stvari, koje nijedna od mojih drugarica ne zna. Nekog budućeg dečka bih morala da slažem, ako bi me pitao odakle sam sve ovo naučila. Ipak, nekada se pitam da li ću zbog ovoga da odem u pakao i da li je sve ovo možda bila velika greška - zaključuje ona.

Psiholog koji je pročitao ovu ispovest, posavetovao je devojku da bi trebalo da potraži stručnu pomoć i izrazio je svoje mišljenje da je sve ovo veoma pogrešno.

- Sve što sam čuo može da prourokuje mnogo štete i na više nivoa je pogrešno. Mislim da je neophodno da se posavetujete sa stručnim licem, koje bi vam odredilo terapiju i koje bi dublje zašlo u razloge zbog kojih ste se odlučili na ovako nešto. Potrebno je da vam se objasni kako da prekinete ovaj odnos i prevaziđete mentalne barijere, koje su vas doveli u ovu poziciju - ističe on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (1)

Marija

Bljak


Ostavite komentar

Povezane vesti