14°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

Ovih OSAM stvari morate da uradite ako želite uspešan brak!

Kada se uđe u priču oko svadbe, često se dogodi da parovi zaborave na nekoliko veoma važnih stvari.

UPOKOJEN SRPSKI PATRIJARH

DAČIĆ NA HAPPY TV: Odlazak Irineja je veliki gubitak za nas, patrijarh je doprineo jačanju i stabilizaciji SPC (VIDEO)

ISP: Irinej bio odan pricipima pravde, istine i solidarnosti

SRBIJA SE OPRAŠTA OD PATRIJARHA, ČUDESAN TRENUTAK NA VRAČARU: Tužan dan obasjao zrak

Sigurno ne želite da se odjednom trgnete posle 10 godina braka i shvatite da uopšte ne poznajete svog partnera.

OVO JE BIO POGLAVAR SPC

NA ČELU SPC JE BIO 10 GODINA, ZVALI SU GA POMIRITELJ: Ovo je ŽIVOTNA PRIČA patrijarha Irineja

OSTAĆE UPAMĆEN: Patrijarh Irinej je bio pravi ujedinitelj i slab na tešku sudbinu naroda

ŽIVOTOPIS PATRIJARHA IRINEJA: Rodio se kao Miroslav, evo kad je prelomio da se zamonaši

OVAKO JE GOVORIO PATRIJARH SRPSKI IRINEJ: Ja program nemam, moj program je program naše svete Crkve

Takođe, ne želite ni da se razočarate već tokom medenog meseca. A sve to možete, u većini slučajeva da izbegnete, ako pre braka, uradite 8 bitnih stvari.

Putovanje

Ako sa svojim partnerom možete da idete na duga putovanja, čak i na zabačena mesta, i da posle svih iskušenja na putu, ostanete zajedno, vreme je za brak.

Takođe, dokazano je da putovanja jačaju fizičku i psihičku intimnost.

Pare

Da, finansije su jedan od najčešćih uzroka svađa u svakoj vezi. Da biste to izbegli, sedite i otvoreno porazgovarajte o svemu, od kredita do potrošačkih navika. Ovde zaista vredi pravilo da čist račun može da donese dugu ljubav.

 

Upoznajte njegovu/njenu familiju

Kada stupate u brak, na neki način pristajete i na zajednicu sa porodicom vašeg partnera. Naravno, neophodno je da ih upoznate, između ostalog i da biste shvatili koja su njihova glavna načela, stavovi, ko se kako ponaša, a sve vam to može pomoći da u budućnosti izbegnete nepotrebne porodične drame.

Vera i politika

Deluje nebitno, ali nije tako, važno je da znate šta vaš partner misli o veri i politici. Bitno je da se oboje usaglasite, jer ubuduće ćete biti “jedno”. To je naročito važno ako planirate porodicu.

 

Lista želja

Probajte nešto što je neobično, što se razlikuje od drugih, zato i služe liste želja. One su i odličan i zabavan način da se dodatno povežete sa partnerom i zajednički planirate avanture u budućnosti.

 

Očekivanja u seksu

Seks je uz novac, jedan od glavnih kamena spoticanja u braku. Razgovarajte otvoreno o seksu. Uostalom, ako je vaša ljubav prava nećete imati nikakvih problema da bez osuđivanja ili kritike, porazgovarate o stvarima u krevetu.

Deca

Da li vi želite decu? Da li vaš partner želi decu. To je nešto o čemu morate da razgovarate pre venčanja, jer sigurno ne želite neprijatna iznenađenja. Ako vaš partner ne želi decu, neozbiljno je misliti da će se njegovo mišljenje promeniti s godinama, dok vi pokušavate da napravite kompromis.

 

Konflikt

Naučite kako da se svađate! Od ključne važnosti za uspeh vaše veze je da zajedno pronađete način da kontrolišete bes i rešite konflikt. Ako ste u stanju da kroz međusobnu komunikaciju rešite problem, to je odličan znak za vašu vezu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti