28°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

Retko koji muškarac će vam to reći, ali ovo vas čini LOŠOM LJUBAVNICOM!

Kada prava ljubav postoji i seks je savršen.

NAJVAŽNIJE DANAS:

PREDSEDNIK SRBIJE DOČEKUJE VAKCINE SINOFARMA IZ KINE: STIŽE MILION DOZA

TUGA! JOŠ JEDAN LEKAR IZGUBIO BITKU: Umro psihijatar Branislav Filipović

SVI KOJI ŽELE DA PUTUJU OVO MORAJU ZNATI: Evo u koje sve države možete da odete bez PCR testa i karantina

NAŠA POLICIJA SVOJEVREMENO RASPISALA POTERNICU ZA UBIJENIM SVEDOKOM: KOMANDOVAO ZATVOROM U KOJEM JE BILO ZATOČENO 300 SRBA

Ovo je jedna od najvećih zabluda.

Da, kada vas muškarac voli, sigurno vam neće reći da ste loše u krevetu.

Ali, to ne znači da neće tako misliti.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

Fajzer će smanjiti isporuke vakcije za Evropu

U Vladi CG završen sastanak sa Ðukanovićem

POVODOM MASOVNE VAKCINACIJE ODRŽAN SASTANAK: Od ponedeljka kol-centri za pomoć starijima oko imunizacije

EVROPSKA UNIJA PRETI BOSNI: Situacija sa migrantima je neprihvatljiva!

Ukoliko se, ipak, dogodi da nešto kažu, tada verovatno uz seks vežu neke druge stvari, kao što su nesigurnost u sopstveni izgled, korišćenja seksa za manipulaciju, nedovoljno truda…

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu da smatraju nedovoljno kvalitetnim.

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

 

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom, ili da vode ljubav sa upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lepe i savršene i toga se stide. To pak vodi niskom samopoštovanju, stidljivosti i tome da u krevetu zapravo ne mogu da se opuste.

Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane i svi bi trebalo da budu toga svesni i da prihvate, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu sa kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato dame, opustite se i dozvolite partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrost i obucite seksipilan komad donjeg veša. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a samim tim i opuštenije.

Nedostatak intime i bliskosti

 

Biti blizak i intiman sa partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene umeju da uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavaju svoje partnere, ili da ih time ucenjuju. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može da se završi dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč, trebalo bi da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to vodi i ka boljem seksualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

 

To što ste dugo u vezi ne znači da treba potpuno da zapostavite svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutru samo da biste partneru bili privlačniji, jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Takođe, nemojte dozvoliti sebi da po kući stalno hodate, na primer, prljave i raščupane kose, u pocepanoj trenerci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to sebi dozvolite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na seksualni život.

Neki muškarci su za jedan portal ispričali šta im smeta kod žena, kada je seks u pitanju:

– Ne sviđa mi se kada žena samo legne, raširi noge i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.

– Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o sopstvenom telu i šta joj se sviđa. Ne mogu da opišem koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu da dobijem povratnu informaciju da li je nešto dobro ili nije.

– Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.

– Nije nimalo prijatno kada vas upoređuje sa bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam.

– Smeta mi nedostatak komunikacije pre, ili tokom seksa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

dana

Priznajem da uvek glumatam tokom odnosa, ali bolje i to i da ne traje sve dugo, nego da ga povredim. A meni je ok i bez orgazma.


Ostavite komentar

Povezane vesti