13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: objektiv

Dame, obratite pažnju! Seksualni terapet vas upozorava, Evo zašto ne treba da se vratite bivšem!

Nemojte da pravite iste greške

NAJVAŽNIJE VESTI

NOVI KORONA PRESEK: Na respiratoru 265 pacijenata!

Predsednik Vučić sutra sa delegacijom japanske grupacije NIDEC

Radnik (33) POGINUO u Nišu od udarca sajle, njegov kolega (47) POVREĐEN!

"OPASNA OSOBA I FANATIK KOJI JE SEKAO GLAVE": Gosti na Happy televiziji o Senadu Ramoviću Becanu (VIDEO)

PREMIJERKA SE OBRATILA GRAĐANIMA: Počinju konsultacije o izmeni Ustava, vladavina prava, niko nije pošteđen (VIDEO)

Kada raskinemo vezu, potrebno je izvesno vreme da prebolimo.

U toku tog perioda žene imaju potrebu da svoja osećanja povere svojim prijateljima ili porodicom, što ih mnogo razlikuje od muškaraca kojima ta faza nastupa dosta kasnije nego kod žena.

Seksualni terapeut Trejsi Koks istakla je da muškarci nemaju potrebu da dele svoja osećanja sa drugima. Oni ih najčešće potiskuju u sebe i pretvaraju se da je sve u redu.

Ako je, ipak, situacija takva da vas je dečko ostavio, a nakon toga vas pitao da mu se vratite, treba da razmislite da li je to dobro za vas.

Kako često kažu, - podgrejan ručak nije tako dobar kao onaj koji se danas kuva -, što predstavlja sinonim za bivše momke. Zapravo, postoji razlog zašto je on bivši. Treba da budete svesni da je on svakako imao priliku da ostvari odnos ljubavnu vezu sa vama, ali ipak je odlučio da to ne uradi.

PROČITAJTE JOŠ:

OGLASIO SE VLADIMIR LEPOSAVIĆ: Ovo je izjava ministra pravde Crne Gore koga Krivokapić hoće da smeni

Zakazana sednica Kriznog štaba!

Sastanak Petkovića i patrijaha Porfirija: Zajednički napor države i crkve na KiM

Što znači da je njegovo vreme isteklo i da sada najpre treba da se posvetite sebi da biste mogle što lakše da prebolite. Nakon toga, bićete spremne za novu vezu, koja će vrlo verovatno biti bolja od prethodne jer već znate šta možete da očekujete a ujedno ste i postavili neke standarde.

Ponekad je zaista teško oprostiti bivšem, iako postoje situacije kada to zaista želimo. Najčešći uzrok tome je što se plašimo da će nas on ponovo povrediti, a to bi nam palo još teže. I zaista, puno puta se pokazalo da nas je osoba kojoj smo oprostili ponovo povredila.

To se dešava zato što te osobe imaju dojam da ste vi tu kad god im zatrebate i prosto im niste prioritet. Takođe, osećaj da ne poštujemo sebe koliko bi trebalo je još jedan razlog zašto je teško oprostiti bivšem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar