17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Loveseansa

KAKO DA POBOLJŠATE EROTSKU ENERGIJU: OVI su trikovi koji će unaprediti odnos između partnera!

Seksualni život se može menjati u zavisnosti na emotivni status, odnos sa partnerom, godine, libido, mentalno i fizičko zdravlje. Ipak, ukoliko želite da poboljšate seksualni život, to možete uraditi u svakom životnom dobu i trenutku.

Ponekad se u dugim vezama seksualnost svede na rutinu i erotska energija počinje lagano da bledi, ali tada je važno da se podsetite nekih starih trikova i tehnika na psihološkom nivou koje vma mogu pomoći da se oslobodite i prepustite u vođenju ljubavi.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

NEMA GEJ BRAKOVA U RUSIJI: Putin potpisao amandman kojim se zabranjuje istopolna zajednica

PARTIZAN LAKO PROTIV NIŠLIJA: Asano načeo, Holender dotukao Radnički

PREMINUO SLAVNI GLUMAC: Pamtićemo ga po legendarnoj ulozi

Evo na kojih 6 načina možete unaprediti svoj seksualni život:

1. Razgovarajte

Dobra komunikacija je neophodna za kbvalitetan ljubavni i seksualni život. Razgovarajte sa partnerom o vašem seksualnom odnosu, recite mu šta želite ili očekujete i jasno mu stavite do znanja da vas privlači. Pokazivanjem da razmišljate o vašem seksualnom životu i da još uvek postoji privlačnost, već ste na korak da unapredite seksualnu energiju.

2. Muzika i ples

Koristite magično dejstvo vaših omiljenih pesama i romantične muzike. Plešite, zagrlite se i zbližite. Ples je jedan od najzdravijih i najmoćnijih afrodizijaka.

3. Razgovarajte o stvarima koje vam ne prijaju u vašem seksualnom odnosu

Jasno partneru dajte do znanja šta vam ne prija i šta želite da promenite, a isti odgovor tražite od njega. Otvoren razgovor o seksualnosti vam pomaže da ostvarite obostrano zadovoljstvo.

4. Probajte nešto novo

Zajedno istražujte o novim stvarima koje možete da isprobate u spavaćoj sobi. To će razbiti rutinu i uneti nove strasti u vaš seksualni odnos.

5. Masaža

Lepota dodira je nešto neprocenjivo. Zapalite sveće, koristite mirišljavo ulje za masažu i jedno drugom priuštite nezaboravnu masažu koja može postati deo predigre i pojačati vađu erotsku energiju.

6. Poljubac

Strastveni poljupci su jedan od najboljih alata za unapređenje intimnosti. Poljubac pojačava lučenje hormona sreće kao što su seratonin i dopamin, povećava osećaj bliskosti, privlačnosti i euforije.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti