23°C

Beograd

Photo: Freepik

Izvor: Men’s Health

PRONAĐITE INSPIRACIJU: 3 poze za ubijanje dosade

 Kada ste u dugoj vezi, vaš seksualni život nekada zna da upadne u rutinu, a nekadašnja strast pomalo izbledi.

PROČITAJTE JOŠ:

STIŽE NOVA LIČNA KARTA: Ovo su ključne promene, a evo kada morate da je zamenite!

UBADANJE I SAOBRAĆAJKA: Beogradska Hitna pomoć imala 10 intervencija na javnom mestu!

EKSKLUZIVNO TRUDNA MIA BORISAVLJEVIĆ ZA HAPPY: "MNOGO JE TU NEPRAVDE!" (FOTO/INTERVJU)

Da bi ste je obnovili i začinili seks pogledajte neke naše predloge koji će vam pomoći da zapalite krevet. Samo napred, pronađite inspiraciju:

LEPTIR
Neka vaša partnerka legne na ivicu kreveta, stola ili bilo kojeg drugog nameštaja, a vi se postavite tačno ispred nje omogućavajući joj da prebaci noge preko vaših ramena. Iz ove pozicije njeni kukovi bi trebalo da su podignuti (naravno vi ćete je pridržavati, pošto to nimalo nije lako), što vama omogućava duboku penetraciju i potpunu kontrolu. Ovakva pozicija njene karlice dozvoljava vam da eksperimentišete sa brzinom, a pružiće oboma maksimalni užitak.

BOČNI ULAZ
Vaša dama bi trebalo da legne na stranu i podigne jednu nogu na vaše rame, dok je njena druga noga na krevetu. Ovo je veoma moćna poza koja vam daje mogućnost da pogodite sve potrebne tačke i pružite joj neverovatno zadovoljstvo, a istovremeno vama omogućava da budete „glavni“.

SUPERHEROJ
Ona bi trebalo čvrsto da se uhvati za stolicu ili sto. Vi stavite ruke ispod nje i podignite je, a za bolju podršku neka obavije svoje noge oko vas. U ovoj pozi vi ste dominantni i određujete intenzitet, ali budite sigurni da imate dovoljno snage da je držite. Svi ti naporni treninzi u teretani konačno će se isplatiti...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar