23°C

Beograd

Photo: Freepik/@lookstudio

Izvor: Men’s Health

ISTO MESTO, ISTO VREME: Izađite iz kolotečine

SEKS JE PO STAO JURNJAVA

PROČITAJTE JOŠ

OČUH ZLOSTAVLJAO DETE PRED MAJKOM: Dečak sam prijavio nasilje

KORONA PO GRADOVIMA: U ovom gradu je više novoobolelih nego u Beogradu

"GLAS NIJE NI TAMBURA NI HARMONIKA, VEĆ ŽIVI PROIZVOĐAČ": Alen Islamović SAMO ZA HAPPY o najtežem periodu u životu! (INTERVJU/FOTO)


Prekinite rutinu: Istražujte. Usredsredite se na njene butine i donji deo stomaka. U glavi napravite imaginarni krug od otprilike šest centimetara oko njene vagine i tu granicu ne prelazite dok je ljubite, mazite i ližete. Nje ni nervni završeci će se usijati i dovešćete je blizu vrhunca. Seks je u otkrivanju, a ne u cilju.

ISTO MESTO, ISTO VREME
Prekinite rutinu: Oživite prošlost. Odvedite je na mesto gde ste je nekad davno osvojili. Ili je zavedite na zadnjem sedištu automobila. To je pomalo javno, donosi mnogo testosterona i ima kvalitet povratka u srednju školu. Neka bude brzo, jer mnogo seksa donosi još više seksa.

PREDVIDIVA PREDIGRA
Prekinite rutinu: Vežbajte zajedno. Neka vaša predigra ide uz sagorevanje masti. Njen nivo dopamina će se podići i rasteretiće je od briga. Osetiće da je ona ta koja je u seksu važna, a ne da mora da zadovolji neku proizvoljnu potrebu. Osim toga, vaš znoj posle trčanja sadržaće androstadienon, derivat testosterona koji će je uzbuditi čim ga oseti.

UVEK ISTI PRVI KORAK
Prekinite rutinu: Vežite joj ruke. Neka smisli kako da vas u potpunosti skine bez ruku. Oboje ćete se nasmejati, a ona će vas zadivi ti svojom snalažljivošću. Bilo da ste vezani vi ili ona, ova igra će razbiti kolotečinu uobičajenog prvog koraka i produžiti predigru do savršenog vrhunca.

PRVO TELEVIZIJA, ONDA SEKS.
Prekinite rutinu: Čitajte joj. Ne mora to biti samo literatura erotskog sadržaja. Čitanje je intimna aktivnost i navešće je da se usred sredi na vaš glas. Što je on dublji, to bolje. Dubok glas otkriva visok nivo testosterona privlaći je vama. Čitajte joj ležeći u krevetu podignute glave, tako ćete vazduh izbacivati dijafragmom, a ne plućima i vaš glas će biti dublji za jednu oktavu.

UOBIČAJENO DRŽANJE ZA RUKE.
Prekinite rutinu: Mazite joj vrat. Naravno, držanje za ruke može delovati kao afrodizijak, jer joj otkriva vašu privrženost i spremnost da to ponosno pokažete celom svetu. Ali vremenom privlačnost držanja za ruke nestaje. Javno pokazivanje naklonosti će produbiti vašu vezu i ona će biti spremnija da vam se potpuno preda u spavaćoj sobi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar