33°C

Beograd

Photo: Freepik/@lookstudio

Izvor: Men’s Health

NE RECIKLIRAJTE: Ovo je pravi put

Očigledno jeste! Istraživanja su pokazala da muškarcima ova stvar može gadno da zagorča život…

PROČITAJTE JOŠ

OČUH ZLOSTAVLJAO DETE PRED MAJKOM: Dečak sam prijavio nasilje

KORONA PO GRADOVIMA: U ovom gradu je više novoobolelih nego u Beogradu

"GLAS NIJE NI TAMBURA NI HARMONIKA, VEĆ ŽIVI PROIZVOĐAČ": Alen Islamović SAMO ZA HAPPY o najtežem periodu u životu! (INTERVJU/FOTO)

LOŠA SINHRONIZACIJA
Čak 43 odsto korisnika praktikuje da započne seksualni odnos, pa se tek onda zaustavi i navuče kondom. Nikakve vajde od toga! Kasno Marko na Kosovo stiže! Pažljivo pročitajte uputstvo na ambalaži i videćete da kondom na svoju alatku morate da navučete pre nego što uronite u more uživanja.

NE RECIKLIRAJTE
Skoro 10 odsto muškaraca u svetu misli da ove “kabanice” nisu samo za jednokratnu upotrebu. Kad stignu na cilj, skinu kondom, okrenu ga i nastavljaju započet posao. Momci, pamet u glave! Time ne postižete ništa osim što lako možete da postanete “srećni” otac.

PUSTITE GA DA DIŠE
Čak 40 odsto muškaraca koji upotrebljavaju kondom ne ostavlja na njegovom vrhu dovoljno prostora za spermu. Momci, upravo to je jedan od razloga zbog kojeg se dešava da kondom pukne i da izgubi svoj tovar zbog kojeg toliko strahujete. Prstima jedne ruke uhvatite vrh kondoma, a drugom ga navucite kako valja. Tako ćete ostaviti dovoljno mesta za eliksir života.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar