28°C

Beograd

Photo: Freepik/@angel_nt

Izvor: Men’s Health

U RUKAMA SUDBINE: Poslušajte naše savete i predupredite izlive bola

Ali ne zaboravite da ste i u trenucima kad se predajete najslađim užicima u rukama sudbine. Poslušajte naše savete i predupredite izlive bola.

PROČITAJTE JOŠ

PODVILI REP! Ruski specijalici OTERALI Amerikance u Siriji! (VIDEO)

LUKAŠENKO ZATVORIO NEBO! Nema preleta aviona preko teritorije Belorusije!

ZEJEDNIČKO SUĐENJE U HAGU: Uskoro presuda četvorici bivših lidera OVK

POBEDA MOĆNIH ORLOVA! Srbija trijumfovala na Akropolis kupu, razbili i domaćina!

GADAN OSIP
Sve osobe koje su alergične na neobično ukusne proizvode prirode kao što su banane, kivi, avokado, kestenje i paradajz, u najvećem broju slučajeva alergične su i na lateks. A to im stvara velike probleme kad u seksu treba da koriste kondom. Ili kad se oblače u “najlon kese”. Ukoliko se njihova alergija manifestuje u najgorem vidu – gušenenjem i osipom – treba je obavezno lečiti. Ali ako ih posle upotrebe lateksa koža samo malo svrbi, lek za to mogu da nađu u svakoj apoteci. Jer uzimanje antihistaminskih tableta znatno ublažava simptome alergije.

BOL U GRUDIMA
Dobro je što srčani napad tokom seksa nije tako čest kao što verovatno misle bogati matorci koji zalegnu na prsate kurtizane. Ako koristite stimulanse ili vijagru (bilo iz legalne ili ilegalne prodaje), može vam se dogoditi da vas stegne oko srca posle neke od krevetskih vratolomija. Koronarna arterija biće u opasnosti zbog grčeva koji mogu da izazovu srčani napad. A ako i inače imate problema s preteranom kilažom, visokim pritiskom ili holesterolom, progutajte pre upuštanja u seks aspirin jer ćete zahvaljujući njemu biti u manjoj opasnosti.

ODOŠE KRSTA
Ako se i ovako i onako borite s temperamentnom kičmom, seks je sigurno prilično težak i, naravno, bolan problem za vas. U tom slučaju, najviše će vam odgovarati da žena bude odozgo. Ali pri tom ne smete zaboraviti na opasnost koju ćemo vam opisati u pasusu ispod. U protivnom, može se dogoditi da vam umesto kičme krcne nešto drugo. Opreznost je majka mudrosti.

SLOMLJENI PENIS
Da, slažemo se, to je najgori mogući lom na ovom svetu i na vašem telu. Već i na sam pomen zvuči grozno i svakako ne biste voleli da znate kako to izgleda. Kad se penis u erekciji savije pod oštrim uglom, može doći do rupture takozvane tunike albuginee. Naravno, to boli kao đavo, a penis u takvim slučajevima jako otekne usled krvarenja. Potrebno je hitno hirurško zbrinjavanje povređenog uda. Da, do te teške povrede najčešće dolazi kada je žena odozgo i kada je u prilici da svom svojom težinom pritisne “nemoćnog” muškarca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar