0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

ZA VEZU PUNU LJUBAVI I RAZUMEVANJA: Navike koje će vam potpuno promeniti odnos!

Da bi vaša veza funkcionisala, morate izgraditi odnos koji se zasniva na iskrenoj komunikaciji, bez straha šta će ono drugo pomisliti, kada kažete šta mislite.

Dajte jedno drugome prostora

Koliko god se voleli i uživali u zajedničkim trenucima, dajte jedno drugome prostora da se posvetite svojim navikama i svojim prijateljima. Ponekad je zdravo da se jedno od drugog udaljite barem na nekoliko sati, kako biste stvorili nove teme za razgovor i uželeli se jedno drugog.

Naučite da probleme rešavate zajedno

Vi ste sada tim i nema potrebe da se borite jedno protiv drugog. Sve je u otvorenom razgovoru. Saopštite jedno drugom sve što vam smeta i borite se zajedno protiv svakog problema na koji naiđete. Čak i probleme koji nisu zajednički rešite zajedno, jer će jednom od vas podrška drastično promeniti samopouzdanje i lakše će se boriti protiv svih prepreka, koje mu se nađu na putu.

Vas dvoje ste sada tim i morate negovati svoj odnos kako biste jedno i drugo bili podrška i utočište. Ljubav je popločana kompromisom i razumevanjem, zato ne okrećite leđa jedno pred drugim, već pružite ruku voljenoj osobi kako biste zajedno gradili zdrav odnos pun podrške.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad