1°C

Beograd

Photo: Shutterstock

Izvor: Objektiv

MAJKA VS DEVOJKA: Ovi znaci govore da je vreme za UZBUNU

Tanka je granice između brige za nekoga i onoga što ne želite da budete

PROČITAJTE JOŠ:  NAŠA POPULARNA STOPERKA SAMO ZA HAPPY BSC: "Nije lako biti stoperka" (INTERVJU/VIDEO)

Briga o partneru sa kojim ste u vezi je potpuno prirodna i normalna stvar.

PROČITAJTE JOŠ:  NE PROPUSTITE! EKSKLUZIVNO NA HAPPY TV: Milan Popović OTKRIVA ISTINU o krahu braka sa SEVERINOM!

Kao i njegova briga o vama.

Žene, međutim, često vrlo nesvesno, u vezi, prema muškarcu, počnu da se ponašaju kao da je dete. 

I, isto tako nesvesno, preuzimaju ulogu majke, a to nikako nije dobro.

Tanka je linija između zdrave brige o nekome i pretvaranja u nešto što suštinski ne želite da budete. Kako biste bili sigurni da ne prelazite tu liniju, otkrivamo vam na šta bi to trebalo da obratite pažnju.

Raspremate i čistite za njim
Da li imate običaj da po stanu skupljate njegove stvari, poput čarapa, košulja i trenerki? Ako je to slučaj, pretvarate se u njegovu majku i lišavate ga odgovornosti. Ovo se odnosi i na momente kada raspremate sto nakon obroka koji je upravo pojeo, ili stavljate čaše od piva u mašinu za sudove. Sve ovo deluje kao gomila sitnica, ali ako vi to možete da uradite, zašto to ne radi i on sam?

Nesuglasice ostavljate bez rešenja
U svakoj vezi su prisutne nesuglasice, i to je sasvim normalno, jer je svako od nas drugačiji. Međutim, ono što je važno jeste njihovo rešavanje. Guranje problema pod tepih je ono što će na kraju biti uzrok vašeg raskida. Setite se da kao dete niste uvek bili u stanju da rešite nesuglasice sa svojim roditeljima, jer je bio prisutan generacijski jaz. Međutim, dve odrasle osobe bi morale da budu u stanju da to prevaziđu.

Stalno mu govorite šta treba da radi
Zaista je besmisleno da svom voljenom date u ruke listu zaduženja koja treba da završi do kraja dana. On nije dete, i ne bi trebalo da ga parče papira podseća da treba da opere sudove, baci đubre ili kupi hranu. Ako imate običaj da mu konstantno govorite šta bi trebalo da uradi, hteli to ili ne, zvučite kao njegova mama.

Držite sve u vezi pod svojom kontrolom
Neke osobe ne mogu da pobegnu od činjenice da vole da sve drže pod kontrolom. Ipak, u vezama, povodom ovog pitanja moraju da postoje neke granice. Ako ste skloni tome da kontrolišete svaki korak svog voljenog, jer mu ne verujete dovoljno, onda definitivno imate problem. Stvari će vam baš zbog te stroge kontrole, kad – tad iskliznuti iz ruku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad